Τρίτη 25 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αύριο η έφεση του Στ. Μπενετάτου

Αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στο πενταμελές εφετείο του Πειραιά εκδικάζεται η έφεση του Στέλιου Μπενετάτου που καταδικάστηκε, ως δήμαρχος Νίκαιας, στις 15 Μαρτίου του 2010, σε 30 μήνες φυλακή και 50.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε παράνομη εκμετάλλευση δασικής έκτασης, στο πρώην λατομείο Καραμπίνη.

Ο χώρος «Καραμπίνη», ανενεργό λατομείο για πολλά χρόνια, χρησιμοποιείται δεκαετίες τώρα αποκλειστικά για αθλητικές δραστηριότητες.

Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής ήταν - και η ανάγκη παραμένει - να καθαριστεί ο χώρος και να κατοχυρωθεί η ασφάλεια των νέων αθλητών και παιδιών από βράχια που επικρέμονται πάνω από τα γήπεδα.

Η συγκεκριμένη καταδίκη προστέθηκε σε σειρά και άλλων δικαστικών διαδικασιών για δραστηριότητες της Δημοτικής Αρχής, όπως οι ενέργειες για την απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας, η ανέγερση του 19ου Δημοτικού Σχολείου, άδεια κυλικείου σχολείου.

Θυμίζουμε ότι η πρωτόδικη απόφαση το Μάρτη του 2010 πάρθηκε κατά πλειοψηφία με αθωωτική ψήφο του προέδρου και την εισήγηση του εισαγγελέα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ