Τρίτη 25 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ είναι τα κέρδη του κεφαλαίου

Αλέκα Παπαρήγα: Ακολουθείτε μια πολιτική συνέχεια της προηγούμενης κυβέρνησης της ΝΔ, αντιδραστική, σε βάρος όλων των λαών και του ελληνικού και των γειτονικών λαών και όποια συμφωνία κάνετε με τις κυβερνήσεις στρέφεται εναντίον των λαών

  • Η κυβερνητική αντίληψη περί «παλαιού» και «νέου» πατριωτισμού, περί πολυμερούς συνεργασίας της Ελλάδας, περί παγκοσμιοποίησης, δηλαδή της διεθνοποίησης της καπιταλιστικής αγοράς, δε σημαίνει κατάργηση της εθνοκρατικής οργάνωσης, των εννοιών «σύνορα», «κυριαρχικά δικαιώματα». Κάποτε θα καταργηθούν τα σύνορα, αλλά θα τα καταργήσουν οι λαοί.
  • Οι συμμαχίες στις οποίες είναι ενταγμένη η Ελλάδα, είναι συμμαχίες ανταγωνιστών ανάμεσα σε κράτη, κυρίαρχες τάξεις, κατά των λαών. Ανταγωνιστές που «σκοτώνονται» μεταξύ τους για το πώς θα μοιράσουν τη λεία και όχι γιατί έχουν οι λαοί διαφορές.
  • Η πολυδιάστατη πολιτική είναι οι συμφωνίες για να εξασφαλίσετε ότι οι επιχειρηματικοί όμιλοι που δρουν στην Ελλάδα, η αστική τάξη, θα έχει ένα μερίδιο κερδοφορίας. Αυτός είναι ο δικός σας, σύγχρονος, πατριωτισμός. Ομως, έχει παρενέργειες στα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και στα σύνορα.

ΣΕΛ.  6  -  10

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ