Πέμπτη 1 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ του «στρίβειν διά του αρραβώνος» φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει ο Συνασπισμός την πρόταση συνεργασίας του ΔΗΚΚΙ. Το θέμα απασχόλησε χτες την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, η συζήτησή του όμως δεν ολοκληρώθηκε λόγω των εξελίξεων στη Βουλή (σελίδα 10)

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για την απόκτηση μεριδίου στη Mobikom, εταιρία αναλογικής κινητής τηλεφωνίας στη Βουλγαρία, φαίνεται να εκδηλώνει τώρα ο ΟΤΕ, μετά την πρόσφατη απόκτηση άδειας για την εκεί ανάπτυξη υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας GSM (σελίδα 12)

Ο ΕΝΑΣ κηρύχτηκε ομόφωνα ένοχος και ο άλλος ομόφωνα αθώος. Αυτές ήταν οι ετυμηγορίες για τους δύο Λίβυους, κατηγορούμενους για τη βομβιστική επίθεση στην πτήση 103 της «Παναμέρικαν», που έλαβε χώρα στις 12 του Δεκέμβρη 1988 πάνω από το Λόκερμπι της Σκοτίας, παρασέρνοντας στο θάνατο 270 ανθρώπους (σελίδα 14)

ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ στις τιμές των υγρών καυσίμων ισχύουν από σήμερα λόγω αναπροσαρμογών των διεθνών τιμών, με βάση το νέο δελτίο «ενδεικτικών τιμών» του υπουργείου Ανάπτυξης (σελίδα 18)

ΤΖΑΜΠΑ κόπο έκαναν χτες οι εκπρόσωποι των αγωνιζόμενων ροδακινοπαραγωγών της Πέλλας και της Ημαθίας, που ήρθαν στην Αθήνα για να θέσουν τα δίκαια αιτήματά τους στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας (σελίδα 19)

ΑΚΡΟΑΣΗ από τον πρωθυπουργό ζητά με ανοιχτή επιστολή του το ΔΣ του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας. Η κίνηση αυτή θεωρήθηκε αναγκαία, μετά από την πολύμηνη αναμονή, αλλά και την ανεπιτυχή πρόσφατη προσπάθεια (23/1) του ΔΣ του ΕΕΤΕ να συναντήσει τον υπουργό Πολιτισμού (σελίδα 25)

ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ η μία μετά την άλλη οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων. Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η Διεύθυνση Πρασίνου με τη μείωση του προσωπικού και τις αναθέσεις έργων της υπηρεσίας σε ιδιώτες (σελίδα 26)

ΜΕ ΜΟΧΛΟ πίεσης το έλλειμμά του, το Ωνάσειο πιέζει για την απελευθέρωση των νοσηλίων. Το έλλειμμα του Ωνασείου για φέτος είναι 2,275 δισ. δραχμές, μειωμένο κατά 546 εκατ. δραχμές σε σχέση με πέρσι, που ήταν 2,821 δισ. δραχμές. Σημειώνεται ότι η κρατική επιχορήγηση που δόθηκε φέτος στο Ωνάσειο είναι 2,825 δισ. δραχμές! (σελίδα 27)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ