Σάββατο 8 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σημίτη «βλέπει» ο Αγραπίδης!

Το θαυμασμό που αισθάνονται και δεν τον κρύβουν αρκετά στελέχη της ΝΔ, όπως και «φιλικά προσκείμενοι» επιχειρηματίες προς τον Κ. Σημίτη και την πολιτική που εφαρμόζει, καλείται να πληρώσει η ηγεσία της ΝΔ και μάλιστα προεκλογικά. Αυτή τη φορά «δράστης» ήταν ο δήμαρχος Πειραιά Χρ. Αγραπίδης, ο οποίος βρέθηκε στην πρωθυπουργική παρέα κατά την προχτεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Πειραιά. Ο δήμαρχος, που είχε εκλεγεί με την υποστήριξη της ΝΔ, άδραξε την ευκαιρία και ζήτησε από τον Κ. Σημίτη να γίνει Μέγαρο Μουσικής στον Πειραιά, το οποίο μάλιστα να εγκαινιάσουν του χρόνου. Στην απορία του Στ. Σουμάκη, πως «δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός του χρόνου», ο δήμαρχος απάντησε ότι «και βέβαια θα είναι ο Κ. Σημίτης».

Αργότερα, βέβαια, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε και τις αντιδράσεις από τη Ρηγίλλης διέψευσε την παραπάνω στιχομυθία, κάνοντας λόγο για μυθοπλασίες, αλλά δεν έκρυψε τα αισθήματα θαυμασμού που τρέφει για τον Κ. Σημίτη. «Το ήθος και η ευπρέπεια πρέπει κάποτε να εκτιμούνται και εκτιμούνται», δήλωσε χτες στον «Φλας», ενώ στον «Πλάνετ» έμμεσα παραδέχτηκε τον παραπάνω διάλογο λέγοντας ότι και ο Κ. Καραμανλής όταν κατέβει στο λιμάνι «θα τύχει ανάλογων ευχών»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μπαράκι όπου βρέθηκε ανήμερα των Φώτων η πρωθυπουργική κουστωδία είναι γνωστό στέκι των στελεχών του ΣΥΝ στον Πειραιά, ενώ στην παρέα του πρωθυπουργού βρέθηκε και ο Σ. Παπαπολίτης, πρώην βουλευτής της ΝΔ. Οπως φαίνεται, η προσπάθεια για αμφίπλευρη διεύρυνση στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος καλά κρατεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ