Σάββατο 8 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΒΟΛΟΥ
ΟΧΙ στον περιορισμό των διαδηλώσεων

Την αντίθεσή της με την εξαγγελία του υπουργού Δημόσιας Τάξης, να προωθήσει νόμο, που ουσιαστικά θα περιορίζει τις διαδηλώσεις, διατυπώνει με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου.

Στην ανακοίνωσή τους, τα μέλη της Επιτροπής τονίζουν ότι η κίνηση αυτή του υπουργού θα περιορίζει ουσιαστικά τις διαδηλώσεις. Τα μέλη της Επιτροπής, μεταφέροντας μέσα από την ανακοίνωσή τους τα λόγια του υπουργού, ο οποίος έκανε λόγο «για μικρές διαδηλώσεις στους δρόμους, που εμποδίζουν την ελευθερία κινήσεων των πολιτών, αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας και δε βοηθούν στον εκσυγχρονισμό της», υπογραμμίζουν ότι η εξαγγελία του «εκσυγχρονιστή» υπουργού εντάσσεται στο πλαίσιο της ασκούμενης φιλελεύθερης κυβερνητικής πολιτικής.

Η κυβέρνηση των «εκσυγχρονιστών», τονίζεται στην ανακοίνωση, το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο προσπαθεί να διαμορφώσει ένα αυταρχικό πλαίσιο για να μπορεί απρόσκοπτα να εφαρμόζει την πολιτική της για μια χώρα «νεκροταφείο», όπου κανένας να μην αντιδρά ούτε και να διαδηλώνει στους δρόμους, αλλά να αποδέχεται μοιραία και άβουλα τις αντιλαϊκές πολιτικές της παγκοσμιοποιημένης βαρβαρότητας, που εκδηλώνονται σε όλους τους τομείς.

Και καταλήγουν οι φίλοι της ειρήνης πως θα δοκιμάσει πολύ μεγάλη έκπληξη η κυβέρνηση, αν προωθήσει για ψήφιση το νόμο, που θα καταστρατηγεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα, που έχουν οι Ελληνες, από τη θύελλα που θα ξεσηκωθεί από τη γενικευμένη και μαζική αντίδραση του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ