Τρίτη 29 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αλλοθι για τον επόμενο εκβιασμό

Μετά τη δήλωση - δέσμευση του Γ. Καρατζαφέρη προς την ευρωενωσιακή λυκοσυμμαχία ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το σύνολο της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής, και μάλιστα όχι μόνο για όσο διαρκέσει η παρούσα κυβέρνηση αλλά και μετά, ήταν αναμενόμενη η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., σύμφωνα με την οποία: «Η καταβολή της 6ης δόσης δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα της ύφεσης, της ανεργίας και της φτώχειας. Εξασφαλίζουμε, όμως, μια παράταση ζωής. Το αύριο μπορεί να είναι δυσκολότερο λόγω της ανισορροπίας που επικρατεί στην Ευρωζώνη».

Αρχισε ήδη, όπως φαίνεται, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του ΛΑ.Ο.Σ. να «δουλεύει» τη δικαιολογία και το άλλοθι που θα επικαλείται για τη στήριξη που θα παράσχει στα νέα πιο βάρβαρα μέτρα που θα προωθούνται στο όνομα κάθε φορά της εκταμίευσης της επόμενης δόσης. Μέχρι τώρα ήταν η 6η δόση το άλλοθι. Ο Κ. Αϊβαλιώτης, όμως, προϊδεάζει ότι «το αύριο μπορεί να είναι δυσκολότερο», καλλιεργώντας το έδαφος για να «πέσει στα μαλακά» το επόμενο πακέτο μέτρων.

Ματαιοπονούν. Ο λαός δε θα εκβιάζεται εσαεί. Θα την πάρουν την απάντησή τους, και μάλιστα πληρωμένη, οι πρωτεργάτες του εκφοβισμού και της κινδυνολογίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ