Τετάρτη 7 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΚΕ
Εκδηλώσεις για την Κοινωνική Ασφάλιση

Εκδηλώσεις και περιοδείες πραγματοποιούν οι οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, προκειμένου να ενημερώσουν τους εργαζόμενους και το λαό γύρω από τις θέσεις του ΚΚΕ για την Κοινωνική Ασφάλιση. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

Σήμερα στις 6.45 το πρωί ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη ΔΕΗ Φιλοθέης - Κηφισιάς. Σήμερα, επίσης στο Βύρωνα θα γίνει συγκέντρωση στις 6.30 το απόγευμα, στον κινηματογράφο «ΛΟΥΙΖΑ», όπου θα μιλήσει ο Γ. Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στον Ασπρόπυργοστις 7.30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη 8 Μάρτη, στις 6.45 το πρωί, ο Κ. Παρασκευάς μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην ΕΥΔΑΠ Περισσού.Την ίδια μέρα ηΑχτίδα Κατασκευών του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 6.30 το απόγευμα στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Πλ. Κάνιγγος, Βερανζέρου 1). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στον Πειραιά

Η ΚΟ Πειραιά πραγματοποιεί τις εξής εκδηλώσεις:

Στο «Χάι Λάιφ» σήμερα Τετάρτη στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο Δημαρχείο της Δραπετσώνας σήμερα Τετάρτη στις 6.30 μ.μ. με ομιλητή τον Γιώργο Τούσσα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης σήμερα στις 9 π.μ. θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, από τον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Γκατζή.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη σήμερα στις 6 το απόγευμα (αίθουσα Εργατικού Κέντρου Βέροιας) όπου θα μιλήσει ο Φίλιππος Γεωργουδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πιερίας του ΚΚΕ, οργανώνει συγκέντρωση σήμερα στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης. Οι κομματικές οργανώσεις του Ε` Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης οργανώνουν συγκέντρωση για σήμερα Τετάρτη 7 Μάρτη και ώρα 7 το απόγευμα, στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ Ανατολικών Συνοικιών, Αντ. Δανιόλου, Χαριλάου. Εισηγητής θα είναι ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης, σήμερα η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση στις 7 το απόγευμα (αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚ Βόλου). Θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ