Τρίτη 9 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Πολύμορφες παρεμβάσεις

Με στόχο να «νεκρώσουν» όλοι οι τόποι δουλειάς και να «βουλιάξει» από κόσμο ο χώρος όπου θα γίνει η απεργιακή συγκέντρωση στη Λάρισα δουλεύει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, που έδωσε χτες συνέντευξη Τύπου καλώντας όλα τα σωματεία να πάρουν αυτή την υπόθεση στα χέρια τους, οργανώνοντας συνελεύσεις και συσκέψεις με τους εργαζόμενους.

Ενόψει της νέας πανεργατικής απεργίας το ΕΚΛ οργανώνει, μαζί με άλλους φορείς, σειρά κινητοποιήσεων, όλη τη βδομάδα που διανύουμε.

-- Το ξεκίνημα έγινε χτες με τη συμμετοχή του ΕΚΛ στην παράσταση διαμαρτυρίας των σπουδαστών του ΕΠΑΣ - ΟΑΕΔ Λάρισας στον διευθυντή για τα προβλήματα που σχετίζονται με τη μεταφορά των σπουδαστών στο σχολείο, την έλλειψη βιβλίων κ.ά.

-- Σήμερα, μ' αφορμή και την επίσκεψη της Α. Μέρκελ στη χώρα μας, το ΕΚΛ μαζί με το ΠΑΜΕ οργανώνουν αγωνιστική συγκέντρωση, στις 7 μ.μ, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

-- Αύριο, θα πάρει μέρος στη διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΕΒΕ για τη φοροληστεία και τα χαράτσια, που θα πραγματοποιηθεί, στις 8 π.μ., στη Β' Εφορία της Λάρισας.

-- Μεθαύριο, το ΕΚΛ, μαζί με την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων και την ΟΓΕ οργανώνουν αγωνιστική συγκέντρωση στα γραφεία του ΕΚΛ, στις 9 π.μ., και στη συνέχεια παρέμβαση στον ΕΟΠΥΥ για τα προβλήματα των ασφαλισμένων που αφορούν στην Υγεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ