Τρίτη 9 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΕΒΕ
Ολοι στους δρόμους

Καλεί σήμερα, Τρίτη, στη 1 μετά το μεσημέρι στην Ομόνοια για την «υποδοχή» της Μέρκελ

Σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα, σήμερα στη 1 μετά το μεσημέρι, καλεί η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ. Στη συγκέντρωση καλεί και ο Σύλλογος Αυταπασχολουμένων - Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΣΕΒΕ σημειώνει: «Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι, αυτοκινητιστές. Ο ερχομός της Μέρκελ στη χώρα μας ένα μόνο στόχο έχει.

Να βοηθήσει την τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ να εφαρμόσουν τα νέα μέτρα που τσακίζουν εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους.

Κοροϊδεύουν το λαό λέγοντας ότι διαπραγματεύονται και αντιστέκονται στις απαιτήσεις της τρόικας, όλοι μαζί έχουν αποφασίσει να φορτώσουν την κρίση τους στα λαϊκά στρώματα για να σώσουν τα κέρδη των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των μονοπωλίων.

Να αποκρούσουμε τους εκβιασμούς και τις απειλές, ότι θα χρεοκοπήσουμε αν δεν παρθούν τα νέα μέτρα, τα ίδια έλεγαν και για τα προηγούμενα μέτρα που έφεραν ανεργία, φτώχεια, χρεοκοπία και λουκέτα για τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους.

Καμιά αυταπάτη ότι η πολιτική Ευρωπαϊκής Ενωσης μπορεί να γίνει φιλολαϊκή, ότι μπορεί να υπάρξει άλλη διαχείριση.

ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

τα νέα βάρβαρα φορολογικά μέτρα, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, οι απολύσεις, οι περικοπές σε υγεία και πρόνοια και οι εκβιασμοί της Ε.Ε. και της Κυβέρνησης των μονοπωλίων δεν πρέπει να περάσουν.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

με τα συνδικάτα, τις λαϊκές επιτροπές, με το ΠΑΜΕ και την ΠΑΣΕΒΕ.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

  • Για να μην ψηφιστούν τα μέτρα αυτά.
  • Για να καταργηθούν τώρα, όλα τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις.
  • Για μονομερή διαγραφή του χρέους και αποδέσμευση τώρα από τη λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ενωσης».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ