Τρίτη 9 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για την επιχείρηση «καθαρά χέρια»

-- Ηθελα ένα σχόλιο για αυτήν την επιχείρηση «καθαρά χέρια», που εξελίσσεται το τελευταίο διάστημα με τις διάφορες λίστες. Και θέλω να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι αυτή η ιστορία συνδέεται με την επιχειρούμενη αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού και με ποιον τρόπο;

-- Επιχείρηση «καθαρά χέρια» δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Τα βρώμικα χέρια δεν μπορούν να καθαρίσουν και δεν μπορούν να αναγορευθούν και σε καθαρά χέρια. Κοιτάξτε, κάποιοι μπορεί να πάνε στη φυλακή, ξοφλημένοι πολιτικοί ή εκείνοι οι οποίοι εν πάση περιπτώσει σήμερα δε βολεύουν το σύστημα ή δεν μπορούν να το βοηθήσουν στο να περάσει αυτό που λέμε η αναπαλαίωση του συστήματος.

Βεβαίως και οι λίστες και οι λιστομαχίες, που περιλαμβάνουν και κλέφτες και φοροφυγάδες, δεν έχουμε αμφιβολία γι' αυτό, θα χρησιμοποιηθούν για τη λεγόμενη εξυγίανση του πολιτικού συστήματος στα μάτια του λαού. Να θεωρήσει, δηλαδή, ο λαός ότι η κρίση οφείλεται στους ανέντιμους πολιτικούς ή στους ανίκανους. Εμείς δεν πρόκειται να σιγοντάρουμε καμία παρανομία, καμία κλοπή, αλλά και δεν πρόκειται να δεχτούμε αυτή την αποπροσανατολιστική επιχείρηση «καθαρά χέρια». Αλλωστε, τη γνωρίσαμε στην Ιταλία και αυτή η επιχείρηση «καθαρά χέρια» γέννησε τον Μπερλουσκόνι, γέννησε τον Φίνι και όλο αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα της Ιταλίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ