Τρίτη 9 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ
Ενστάσεις για το ... ύφος της απαγόρευσης

Να ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαού για τα πρωτοφανή μέτρα αστυνομοκρατίας, επιχείρησαν χτες ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, που εμφανίστηκαν να κρατούν δήθεν «αποστάσεις» από την ανακοίνωση της Αστυνομίας για την απαγόρευση των διαδηλώσεων, διατυπώνοντας ενστάσεις για το «ύφος» της ανακοίνωσης της ΓΑΔΑ.

«Η σχεδόν γενική και απόλυτη απαγόρευση των συγκεντρώσεων αύριο, λόγω της επίσκεψης της κυρίας Μέρκελ, δεν μας βρίσκει σύμφωνους, γιατί, φοβούμαστε ότι θα έχει αντίστροφα αποτελέσματα, καθώς θα χρησιμοποιηθεί από κάποιους ως πρόσχημα για εκδηλώσεις που υπερβαίνουν τα όρια της νομιμότητας», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά. Ουσιαστικά, η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ επιχείρησε να τρομοκρατήσει τους εργαζομένους και να τους αποτρέψει από τη συμμετοχή τους στις διαδηλώσεις, προαναγγέλλοντας επεισόδια.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, η οποία αφού επιδιώκει να αποσυνδέσει τον αυταρχισμό της κυβέρνησης από τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της αστυνομίας, στη συνέχεια απαιτεί «σύνεση από όλες τις πλευρές»! «Η ανακοίνωση Τύπου της ΓΑΔΑ δεν συνιστά ψύχραιμη στάση απέναντι σε λαϊκές διαμαρτυρίες επειδή δίνει την εντύπωση γενικευμένης απαγόρευσης συναθροίσεων. Η ΔΗΜΑΡ απαιτεί σοβαρότητα και σύνεση από όλες τις πλευρές», υποστηρίζει προκλητικά το γραφείο Τύπου της ΔΗΜΑΡ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ