Τρίτη 9 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΟΝΗ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ

ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ: «Η γερμανική πλευρά έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να επενδύσει στην Ελλάδα (...) Η Καγκελαρία ενδιαφέρεται για να επενδύσει σε μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για την αξιοποίηση του Ελληνικού, ενώ δείχνει την προτίμησή της για την ΕΛΒΟ, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ.ά. (...) Για τον κ. Φούχτελ, εντεταλμένο της Γερμανίδας καγκελαρίου (...) η αναδιάρθρωση της αγοράς εργασίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση» (στο ΒΗΜΑ).

ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ: «Τώρα που οι επενδυτές διαπιστώνουν ότι η Ελλάδα είναι φτηνή αλλά κρύβει τεράστιες αξίες, η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί. Χρειάζονται κινήσεις για την ενθάρρυνση των επενδυτικών πρωτοβουλιών όχι τόσο στο εργασιακό μέτωπο όπου ήδη το κόστος έχει ισοπεδωθεί όσο στη θέσπιση συγκεκριμένων και απλών κανόνων» (στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΤΟ ΖΟΥΜΙ: «Από τον Απρίλιο του 2013 τα όρια της ΕΓΣΣΕ θα καθορίζονται από το κράτος» (στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

ΤΟ ΚΟΜΠΡΕΜΙ: «Η προσοχή όλων εστιάζεται στο αποτέλεσμα (...) Απαιτούνται δύο προϋποθέσεις (...) να επιδείξει η ελληνική πλευρά σοβαρότητα, βούληση, σθένος και ικανότητα (...) Αποτελεί καλό οιωνό ότι αυτά τα στοιχεία υπάρχουν από την πλευρά της κυβέρνησης (...) Η δεύτερη προϋπόθεση να λειτουργήσει υπέρ των συμφερόντων της χώρας η κινητοποίηση (...) Οι διοργανωτές οφείλουν να διασφαλίσουν ότι το μήνυμα και οι εικόνες από το συλλαλητήριο που θα μεταδοθούν παγκοσμίως θα είναι αποκλειστικά και μόνο το πλήθος, το πάθος και η αγωνία των διεκδικήσεων» (στα ΝΕΑ).

Η ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ: «Οι Ελληνες πρέπει να μην αφήσουμε τη χώρα να κατρακυλήσει σε μια εμφύλια σύρραξη ή στο ανεξέλεγκτο χάος της βίας» (στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ: «Ζήσαμε μια γενική πρόβα εκτροπής (...) Η δημοκρατία μας κρέμεται πλέον από μια κλωστή» (στο ΒΗΜΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ