Παρασκευή 16 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Αποφασιστικά στη μάχη για τη διάδοση του «Ρ»

Με αποφασιστικότητα έχουν ριχτεί στη μάχη για την αύξηση της κυκλοφορίας του «Ρ» τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Μαγνησία, για να φτάσει η εφημερίδα παντού. Για να γίνει μόνιμος σύντροφος των εργατών στα εργοστάσια, των αγροτών στα χωριά, των ανέργων, των συνταξιούχων, των νέων και όλων όσοι θέλουν να μάθουν την αλήθεια για τις αιτίες των προβλημάτων τα οποία αντιμετωπίζουν, που κρύβουν τα αστικά ΜΜΕ. Τα λαϊκά στρώματα της Μαγνησίας, που έχουν δεχτεί ανελέητα χτυπήματα από την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική, όπως με το κλείσιμο των εργοστασίων και την αλματώδη αύξηση της ανεργίας, γνωρίζουν ότι ο «Ρ» είναι η εφημερίδα που αποκαλύπτει τους πραγματικούς ενόχους για την τραγική κατάσταση που έχουν περιέλθει και προτείνει την αγωνιστική στάση ζωής ως τη μοναδική διέξοδο.

Και είναι ελπιδοφόρο μήνυμα το γεγονός ότι στις εξορμήσεις που πραγματοποιούν τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε χώρους δουλιάς, σε συνοικίες πόλεων και σε χωριά, πολλοί είναι αυτοί που δείχνουν το ενδιαφέρον τους να ενταχθούν στο αναγνωστικό κοινό του «Ρ».

Μιλώντας στο «Ρ» ο Γιώργος Λούμας, γραμματέας της Αχτίδας Εργατοϋπαλλήλων Μαγνησίας του ΚΚΕ, τονίζει: «Η προσπάθεια που κάνουμε για την αύξηση της κυκλοφορίας του "Ρ" και για τη διάδοσή του στους εργαζόμενους, στους άνεργους, στους αγρότες, στους συνταξιούχους, στους νέους και αλλού είναι μεγάλη. Μέσα από τις εξορμήσεις που πραγματοποιούμε αγοράζουν την εφημερίδα ακόμα και αρκετοί που δηλώνουν ότι δεν είναι οπαδοί του ΚΚΕ. Στους εργασιακούς χώρους που γίνονται εξορμήσεις, όπως σε εργοστάσια μετάλλου, στις υπηρεσίες των δήμων, στον ΟΣΕ κ.α. πολλοί είναι οι εργαζόμενοι που ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας και αγοράζουν την εφημερίδα. Και διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες να κατακτήσουμε νέους αναγνώστες της εφημερίδας, που γράφει για το δίκιο των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων. Ωστόσο, δεν πρέπει να εφησυχάζουμε καθώς η μάχη για την αύξηση της κυκλοφορίας του "Ρ" πρέπει να ενταθεί, με τη συμμετοχή και την καθημερινή δουλιά των στελεχών και των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Μόνο έτσι θα πετύχουμε το στόχο μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ