Παρασκευή 16 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Προγραμματίζονται αντιπολεμικά συλλαλητήρια

Σήμερα εκδήλωση της «Νεανικής Δράσης για την Ειρήνη» στη Λάρισα, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου

Αντιπολεμικά συλλαλητήρια την Παρασκευή 23 Μάρτη κι άλλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις πρωτεύουσες των νομών της Θεσσαλίας με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την έναρξη του βρώμικου πολέμου του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας.

Στη Λάρισα το αντιπολεμικό συλλαλητήριο, που διοργανώνει η Επιτροπή Φορέων Κατά του Πολέμου, θα ξεκινήσει από την πλατεία Ταχυδρομείου και από κει οι φιλειρηνιστές θα πραγματοποιήσουν λαμπαδηδρομία στους δρόμους της πόλης, καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, όπου θα γίνει καθιστική διαμαρτυρία.

Αντιπολεμική εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την έναρξη του βρώμικου πολέμου διοργανώνει σήμερα στη Λάρισα και η Νεανική Δράση για την Ειρήνη. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που θα γίνει στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία Ταχυδρομείου, περιλαμβάνει παράσταση από τη θεατρική ομάδα του ΤΕΙ Λάρισας και συναυλία από ερασιτεχνικά συγκροτήματα.

Στο Βόλο το αντιπολεμικό συλλαλητήριο, που διοργανώνει η Επιτροπή Φορέων Μαγνησίας, θα γίνει την Παρασκευή 23 Μάρτηστις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας και το ραντεβού των φιλειρηνιστών της Καρδίτσας έχει οριστεί την ίδια μέρα, στις 8 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Ανάλογες αποφάσεις πρόκειται να ληφθούν και στα Τρίκαλα στη σύσκεψη της Επιτροπής Φορέων κατά του Πολέμου που θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ