Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις

Και αυτή τη βδομάδα συνεχίζονται σε διάφορους χώρους στο Δημόσιο οι κινητοποιήσεις ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας που οδηγεί σε χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων. Την Πέμπτη, 6 Δεκέμβρη, απεργούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ και τους ΟΤΑ στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη και Εβρο). Ακόμα η ΠΟΕ ΟΤΑ έχει κηρύξει για την ίδια μέρα στάση εργασίας (12 το μεσημέρι έως 3 μ. μ. και 3 μ. μ. έως 6 μ. μ.).

Η ηγεσία της ΠΟΕ ΟΤΑ συνεχίζει να καλλιεργεί την αυταπάτη περί κοινού μετώπου με τις δημοτικές αρχές (μιλά για «κοινές κινητοποιήσεις αιρετών και εργαζομένων») των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία στήριζε και στηρίζει το πέρασμα των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων (ιδιωτικοποίηση - εμπορευματοποίηση κοινωνικών υπηρεσιών, ευρεία αξιοποίηση των ευέλικτων και προσωρινών μορφών εργασίας και άλλα).

  • Σε μαζική συμμετοχή στην πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία που θα γίνει αύριο Πέμπτη στους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, καλούν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ