Τρίτη 27 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΒΡΟΣ
Με τη δράση αποκρούεται η τρομοκρατία

Ενα απαράδεκτο κρούσμα τρομοκρατίας απέναντι στην ΚΝΕ και την Πανσπουδαστική καταγγέλλει η Νομαρχιακή Επιτροπή Εβρου του ΚΚΕ, που έρχεται λίγες μέρες πριν τις φοιτητικές εκλογές αλλά συνδέεται άμεσα με τους «τρομονόμους» που προωθεί η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο (24/3), αστυνομικοί με πολιτικά πήραν τα στοιχεία τεσσάρων φοιτητών και φοιτητριών που αφισοκολλούσαν στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης ενόψει των φοιτητικών εκλογών. Η ΝΕ Εβρου προέβη σε εύλογη διαμαρτυρία για την ενέργεια αυτή σε βάρος των μελών της ΚΝΕ, αλλά η απάντηση από τον αξιωματικό υπηρεσίας ήταν ότι υπάρχουν άνωθεν εντολές. Αρνήθηκε δε σε αντιπροσωπεία της ΝΕ τόσο την επικοινωνία με τον διοικητή όσο και να δώσει τα ονόματα των αστυνομικών.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ τονίζει ότι κυβέρνηση και αστυνομία πρέπει να είναι βέβαιοι ότι ο λαός και η νεολαία δεν υποτάσσονται, αλλά «θα συνεχίσουν να αγωνίζονται πιο μαζικά και μαχητικά, θα προβάλλουν και θα προπαγανδίζουν τα αιτήματα και τις θέσεις τους. Θα αποκρούσουν με τη δράση τους την τρομοκρατία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ