Πέμπτη 7 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και τα διαπιστευτήρια στον ιμπεριαλισμό

Τα οποία ισχυρίζεται ότι αποτελούν ελιγμό κόντρα στο παγκόσμιο κατεστημένο, προκειμένου να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να «σώσει τη χώρα»! Βέβαια, εδώ επιχειρούν με ένα σμπάρο να βάλουν στο χέρι δύο τρυγόνια, αφού ταυτόχρονα συκοφαντούν το σοσιαλισμό, τον οποίο έχουν προ πολλού αποκηρύξει, για κυνικά νταραβέρια με το ναζισμό.

Για το ΣΥΡΙΖΑ ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Η πλαστογράφηση της ιστορικής πραγματικότητας και η υιοθέτηση της αστικής ανάγνωσης και αφήγησής της καθαγιάζεται προκειμένου να βάλει στο χέρι τη διαχείριση του συστήματος της εκμετάλλευσης, αποπροσανατολίζοντας το λαό για τις πραγματικές του προθέσεις και κοροϊδεύοντάς τον ότι δίνει τάχα μάχη για τη σωτηρία του.

Τέλος, το προαναφερθέν άρθρο είναι αποκαλυπτικό και ως προς κάτι ακόμα: Το να συγκρίνει κανείς τον Τσίπρα με τον Στάλιν, τις λαμπρές σελίδες που έγραψε η Σοβιετική Ενωση, ο Κόκκινος Στρατός και όλοι όσοι συνέβαλαν στα μετόπισθεν για τη συντριβή των ναζιστικών ορδών, με τις εξετάσεις που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να αναβαθμιστεί στο αστικό πολιτικό σκηνικό και να υπηρετήσει τη δικτατορία των μονοπωλίων, είναι αν μη τι άλλο ένδειξη αμετροέπειας και τρικυμίας εν κρανίω. Κάτι περισσότερο, είναι φαιδρό... Εχουν τελικά μαζί με την πρεμούρα τους να υπηρετήσουν το κεφάλαιο και πολύ πλάκα με τις παρομοιώσεις τους... Ακου συγκρίσεις... Του Τσίπρα με τον Στάλιν... Μιλάμε για πολύ γέλιο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ