Πέμπτη 7 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
«Παλαιοκομματικό» ό,τι τσακίζει το λαό

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ για τις προχτεσινές δηλώσεις του Γ. Στουρνάρα

«Αυτό που παρατηρούμε στο χώρο των κινητοποιήσεων σήμερα και τις προηγούμενες μέρες είναι παλαιοκομματικές νοοτροπίες των δυο κομμάτων, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ». Με αυτήν τη δήλωση αναχώρησε από το Μαξίμου, προχτές το βράδυ, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας μετά την ολοκλήρωση κυβερνητικής σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά.

Εκτός από το αντικείμενο της συνάντησης, ολοφάνερα προκύπτει ότι οι εργατικοί - λαϊκοί αγώνες και η πολιτική τους πρωτοπορία, το ΚΚΕ, είναι καρφί στο μάτι της συγκυβέρνησης. Προσπαθούν μάλιστα να βάλουν τη δράση του Κόμματος στο κάδρο του καυγά που στήνουν με το ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο των μεταξύ τους αντιθέσεων για το μείγμα της διαχείρισης.

Σε σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών για το ΚΚΕ, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει: «Παλαιοκομματισμός είναι αυτό που ζουν οι εργαζόμενοι και ο λαός. Η ανεργία, η φτώχεια, οι εξοντωτικοί φόροι, η επιστράτευση, τα ΜΑΤ. Και αυτά τα εκφράζετε και τα υπερασπίζεστε εσείς κύριοι της συγκυβέρνησης. Το ΚΚΕ βρίσκεται απέναντί σας με το δίκιο και τα σύγχρονα δικαιώματα των εργαζομένων, των νέων, όλου του λαού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ