Τετάρτη 11 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η «δικαίωση» του Κ. Μητσοτάκη

Τη γλώσσα της αλήθειας, εννοείται της ταξικής, μίλησε ο Κ. Μητσοτάκης, τούτη τη φορά για το Ασφαλιστικό. Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ δε... μάσησε τα λόγια του:

«Τι θα πει δικαιώματα, τι θα πει κεκτημένα δικαιώματα», αναρωτήθηκε (στο «Φλας») και πρόσθεσε: «Αν η ανάγκη το απαιτήσει, η ανάγκη είναι ο υπέρτατος νόμος... Οταν δεν έχεις χρήματα πώς να καλύψεις δικαιώματα που όντως υπάρχουν;». Δε δίστασε μάλιστα να γίνει και πιο συγκεκριμένος και μάλιστα όσον αφορά στην αύξηση του ορίου ηλικίας: «Δεν μπορεί να βγαίνει σοβαρός άνθρωπος και να λέει ότι όταν ο μέσος όρος ηλικίας φτάνει τα 80, από εκεί που ήταν 65 και 70, είναι δυνατόν το όριο της συνταξιοδοτήσεως να μην ανεβεί... Θα ανεβεί»!

(Με άλλα λόγια οι συνταξιούχοι φταίνε που ζουν περισσότερο! Το είχε πει και ο καθηγητής Σπράος). Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα δικαιωθεί, για πολλοστή φορά, από την πολιτική της κυβέρνησης Σημίτη. Η διαφορά είναι ότι η τελευταία εξαντλεί κάθε μέσο και «διάλογο» για να εξαπατήσει τους εργαζόμενους και να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ