Τετάρτη 11 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
διαβάστε

ΑΜΕΤΡΟΕΠΗΣ είναι η κριτική κατά του «τρομονόμου», σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, που έγιναν την περασμένη Δευτέρα σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά. Ομως, την ίδια ώρα που υποστήριζε αυτή την άποψη, αστυνομικός της προσωπικής του ασφάλειας επιδόθηκε στο... έργο της εξακρίβωσης στοιχείων, απαιτώντας την ταυτότητα δικηγόρου, μέλους του Συλλόγου (σελίδα 6)

ΕΠΑΦΕΣ και διαβουλεύσεις με αντικείμενο τη διαμόρφωση της νέας ηγετικής ομάδας μετά και την επιστροφή Σουφλιά αλλά και τις νέες εσωκομματικές ισορροπίες, βρίσκονται σε εξέλιξη στη ΝΔ. Προφανής στόχος του προέδρου της ΝΔ είναι να δείξει ότι έχει ξεπεράσει τα εσωκομματικά προβλήματα και έχει συγκροτήσει μια «ισχυρή ομάδα» που να «εμπνέει εμπιστοσύνη» για να αναλάβει «τα ηνία της χώρας» (σελίδα 7)

ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ εμφάνισε ο τιμάριθμος το μήνα Μάρτη, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν να ακριβύνει κι άλλο το καλάθι της εργαζόμενης νοικοκυράς. Αυτό προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδας (ΕΣΥΕ), που δόθηκαν χτες στη δημοσιότητα (σελίδα 18)

ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή της να μη δεχτεί τη μεταβίβαση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της αρμοδιότητας των παιδικών σταθμών και των αθλητικών κέντρων, χωρίς την αναγκαία διασφάλιση των απαραίτητων πόρων, κοινοποιεί η Τοπική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) νομού Θεσσαλονίκης με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χτες (σελίδα 21)

ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ και πανάκριβο αεροδρόμιο Σπάτων αδυνατεί να εξυπηρετήσει την αυξημένη επιβατική κίνηση του Πάσχα, ενώ πολλοί επιβάτες στρέφονται τις μέρες αυτές στις ιδιωτικές αεροπορικές εταιρίες, καθώς η «Ολυμπιακή Αεροπορία» υποχρεώθηκε σε δραστική περικοπή των δρομολογίων της, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που παρατηρήθηκαν στη λειτουργία του νέου αεροδρομίου (σελίδα 22)

ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ρυθμούς προωθείται το ξεπούλημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Μετά την αξιολόγηση των ξένων εταιριών που θέλουν να αποκτήσουν μέχρι το 25% της μητρικής και το 50% της θυγατρικής των ταχυμεταφορών, προς εξέταση βαίνουν και οι εν Ελλάδι συνεργάτες τους. «Χέρι» στον πλούτο των ΕΛΤΑ ετοιμάζονται να βάλουν και Ελληνες μεγαλοκαρχαρίες (σελίδα 24)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ