Τετάρτη 11 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Επίσκεψη στη Μολδαβία

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, αναχωρεί σήμερα Τετάρτη για τη Μολδαβία.

Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ γίνεται μετά από πρόσκληση που απηύθυνε προς την Αλ. Παπαρήγα ο Βλαντιμίρ Βορόνιν, Α` Γραμματέας της ΚΕ του Κόμματος των Κομμουνιστών της Δημοκρατίας της Μολδαβίας (ΚΚΔΜ) και σημερινός Πρόεδρος της χώρας, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στις εργασίες του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, τον περασμένο Δεκέμβρη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Μολδαβία η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με την Ευγενία Οσταπτσουκ, πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Δημοκρατίας της Μολδαβίας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΔΜ και τον Βλαντιμίρ Βορόνιν, Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Μολδαβίας και Α` Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΔΜ.

Θα επισκεφτεί ακόμα την έδρα της ΚΕ του ΚΚΔΜ και θα έχει συναντήσεις με τους γραμματείς της ΚΕ του ΚΚΔΜ, όπως και με τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας και τους γραμματείς των εδαφικών κομματικών επιτροπών της πρωτεύουσας Κισινέου.

Επίσης η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα επισκεφτεί και επιχειρήσεις στο Κισινέου και στην πόλη Κρίκοβα. Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα επιστρέψει από τη Μολδαβία την Παρασκευή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ