Τρίτη 4 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλληλεγγύη στην πράξη

Γλέντι αλληλεγγύης και συλλογής οικονομικής και υλικής ενίσχυσης για τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, πραγματοποίησαν την Κυριακή, στο πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά» στη Θεσσαλονίκη, οι κλαδικές Οργανώσεις της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Χρήματα και τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στους εργαζόμενους στο «Φωκά» που είναι εδώ και μήνες σε επίσχεση, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, στους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης», που διεκδικούν δεδουλευμένα κόντρα στην εργοδοτική τρομοκρατία και τις απολύσεις, αλλά και τους εργαζόμενους της ΜΕΒΓΑΛ στην Αθήνα που βρίσκονται πάνω από ένα μήνα σε απεργία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν η πρόεδρος του πανελλαδικού επιχειρησιακού σωματείου «Αρβανιτίδη», Ν. Μυστακίδου και ο πρόεδρος του κλαδικού σωματείου βιομηχανικού επισιτισμού Κεντρικής Μακεδονίας Δ. Μωυσιάδης. Ευχαρίστησαν την ΚΝΕ για την πρωτοβουλία αυτή και σημείωσαν την ανάγκη να δυναμώσει η αλληλεγγύη. Κανένας χώρος δουλειάς και κλάδος να μην είναι μόνος του, οι εργαζόμενοι από κοινού να παλέψουν απέναντι στον κοινό εχθρό, τα μονοπώλια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ