Τετάρτη 23 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ
Σημαντική επιτυχία η υπερκάλυψη του στόχου

Υπερκάλυψε το συνολικό πλάνο της η ΚΝΕ στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης προς τιμή του 8ου Συνεδρίου της, φτάνοντας στο 108,83% δέκα μέρες πριν τη λήξη της εξόρμησης. Η επιτυχία αυτή που αναδεικνύει τις σημαντικές δυνατότητες της Οργάνωσης στην επικοινωνία και τη δράση της με πλατιά τμήματα της νέας γενιάς, δημιουργεί σημαντικές προϋποθέσεις για την επιτυχία του Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβρη. Ταυτόχρονα, οι ΚΝίτες και οι ΚΝίτισσες θα συνεχίσουν να εξορμούν με το κουπόνι στο χέρι, καθώς η εξόρμηση συνεχίζεται μέχρι το τέλος του μήνα.

Σε ανακοίνωσή του για την υπερκάλυψη του στόχου της Οικονομικής Εξόρμησης, το Γραφείο του ΚΣ της ΚΝΕ, σημειώνει:

«Η σημερινή (σ.σ. προχτεσινή) υπερκάλυψη του στόχου της οικονομικής εξόρμησης προς τιμή του 8ου Συνεδρίου της ΚΝΕ κατά 108,83%, δέκα μέρες πριν τη λήξη της, αποτελεί μια σημαντική επιτυχία της οργάνωσης. Η υπερκάλυψη του μεγαλύτερου οικονομικού πλάνου της δεκαετίας δημιουργεί σημαντικές προϋποθέσεις για την επιτυχία του 8ου Συνεδρίου της ΚΝΕ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβρη του 2001.

Η επιτυχία αυτή, η μαζική ανταπόκριση της νεολαίας στο πλατύ άνοιγμα της ΚΝΕ με το κουπόνι της οικονομικής εξόρμησης, υπογραμμίζουν τη σημαντική αναγνώριση από τη νεολαία του ρόλου της ΚΝΕ, τη δυνατότητα να διευρυνθούν ακόμη περισσότερο οι αγωνιστικοί, πολιτικοί δεσμοί της ΚΝΕ με ευρύτερες μάζες νέων.

Μπορούν αυτές οι δυνατότητες να εκφραστούν στην τελική ευθεία της οικονομικής εξόρμησης, με την ακόμη μεγαλύτερη υπερκάλυψη του στόχου.

Μπροστά στο 27ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και το 8ο Συνέδριο της οργάνωσής μας, ο στόχος για ΚΝΕ γερή και μαζική, ακόμα πιο ικανή να συμβάλλει στην οικοδόμηση του λαϊκού μετώπου στο πλευρό του Κόμματός μας, πρέπει να μετρηθεί με την ένταση των πρωτοβουλιών των οργανώσεων στο κίνημα της νεολαίας, την έκταση και την ποιότητα των φεστιβαλικών εκδηλώσεων, την ένταση των ρυθμών ανάπτυξης των γραμμών μας».

Στην άμιλλα μεταξύ των οργανώσεων της ΚΝΕ, που θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του μήνα οπότε και θα βραβευτούν οι πρώτες οργανώσεις, προηγείται η οργάνωση του Αιγαίου που έχει υπερκαλύψει το πλάνο της κατά 180,96%. Δεύτερη έρχεται η Ανατολική Μακεδονία - Θράκη με 120% και τρίτη η οργάνωση της Αθήνας με 113,1%. Αναλυτικά η κάλυψη του πλάνου για τις υπόλοιπες οργανώσεις έχει ως εξής: Σπουδάζουσα Αθήνας 104,18%, Πειραιάς 103,1%, Κεντρική Μακεδονία 93,75%, Ανατολική Πελοπόννησος 87,54%, Θεσσαλία 83,55%, Αττική 80,78%, Δυτική Πελοπόννησος 78,5%, Σπουδάζουσα Θεσσαλονίκης 76,06%, Οργανώσεις Εξωτερικού 73,72%, Κρήτη 72,3%, Ανατολική Στερεά - Εύβοια 70,73%, Θεσσαλονίκη 70% και Βορειοδυτική Ελλάδα 67%. Η ΟΒ του «Ριζοσπάστη» έχει καλύψει το πλάνο της κατά 80,13%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ