Τετάρτη 23 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ασκήσεις πειθαρχίας...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΕΝ ΔΥΟ, ΕΝ ΔΥΟ! Αυτό είναι το μήνυμα Σημίτη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, είχε χτες μια συζήτηση με ομάδα βουλευτών και ζήτησε «συντεταγμένη πορεία».

Τώρα, το γιατί αυτές οι ασκήσεις πειθαρχίας, μάλλον είναι προφανές: Κάτι δεν πάει καλά στο κυβερνών κόμμα και αρχίζουν να φεύγουν από δεξιά και αριστερά άπαντες, προσπαθώντας να ετεροκαθοριστούν από τις κυβερνητικές επιλογές. Ξέρετε τώρα, κάτι σαν τη συμπεριφορά των ποντικών, όταν το πλοίο πρόκειται να βουλιάξει. Οσο για τον καπετάνιο, μάλλον ματαιοπονεί.

ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, πρέπει να «βγαίνουν» πιο συχνά στα τηλεοπτικά κανάλια «μονομαχίες» του είδους Κύρτσος - Χατζηνικολάου σαν αυτή που είδαμε χτες στον «Αλφα»! Μια συζήτηση 10 λεπτών και παρέλασαν όλα τα διαπλεκόμενα μπρος στα μάτια των τηλεθεατών...

Ποιον πήρε τηλέφωνο ο Βαρδινογιάννης, ποιος έκανε διακοπές στο κότερό του, ποιος στηρίζει τον Κόκκαλη, ποιον στηρίζει ο Μπόμπολας, από όλα είχε ο ...μπαξές! Ηταν, ομολογουμένως, ένα εξαίρετο πλήγμα στη μάσκα της «αντικειμενικότητας» και της «μαχόμενης δημοσιογραφίας», που πολλοί από τους «αστέρες» των μίντια φοράνε.

Οσο για τον «Αλφα», που προέβαλε την όλη υπόθεση, είδαμε πολύ καλά και το δικό του ανεξάρτητο πρόσωπο την περίοδο της φασαρίας με τις άδειες των ραδιοφωνικών σταθμών.


Γρηγοριάδης Κώστας

Ε, ΜΗ μας παραμυθιάζουν τώρα με τις υποτιθέμενες μειώσεις στην τιμή της βενζίνης! Χώρια, που αυξάνεται πάλι το πετρέλαιο κίνησης, η μείωση είναι μία και οι αυξήσεις 100. Οσο για τους ελέγχους του υπουργείου Ανάπτυξης, τους είδαμε τόσον καιρό.

Εν τω μεταξύ, σαν να μην μας έφτανε το ισχύον καθεστώς που έχει καταντήσει το ΙΧ είδος πολυτελείας, τώρα ετοιμάζουν και νόμο για περαιτέρω απελευθέρωση της αγοράς καυσίμων. Αντε να δούμε πού θα φτάσουμε...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ