Τετάρτη 23 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στον πρόεδρο της Βουλής για τα επεισόδια στη Λάρισα

Ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ και ο Τάκης Τσιόγκας, στέλεχος του Κόμματος και βουλευτής Λάρισας, επισκέφθηκαν χτες τον πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη και τον ενημέρωσαν για τα γεγονότα της Κυριακής στη Λάρισα, κατά τη διάρκεια της αντιΝΑΤΟικής φιλειρηνικής εκδήλωσης.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους για τον ξυλοδαρμό διαδηλωτών και του βουλευτή του ΚΚΕ Τ. Τσιόγκα από τους άνδρες της ΕΛΑΣ και για τους προπηλακισμούς που υπέστη ο βουλευτής από αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.

Σημείωσαν, ότι η αντιΝΑΤΟική πορεία ήταν προγραμματισμένη και άρα γνωστή, όπως είναι προγραμματισμένη και η φιλειρηνική συγκέντρωση της 25ης Μάη στην πλατεία Λαού της Λάρισας.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ εξέφρασαν στον Απόστολο Κακλαμάνη την ανησυχία τους για την κλιμάκωση των αστυνομικών μέτρων, που εντάσσονται, όπως υπογράμμισαν, στη συνολική αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. Αυτό αποδεικνύεται και με το νομοσχέδιο για τον «τρομονόμο» που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει στη Βουλή. Στόχος είναι να χτυπηθούν στοιχειώδη δικαιώματα και ελευθερίες του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ