Σάββατο 9 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Πλατιά ανταπόκριση στο κάλεσμα για την παναθηναϊκή σύσκεψη

Τη Δευτέρα στις 4.30 μ.μ. στο Σπόρτινγκ

Σε έναν ανοιχτό διάλογο με μόνο προαπαιτούμενο τη συνειδητή στράτευση, την καθημερινή δράση για την υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης, καλεί τους συνδικαλιστές της Αθήνας η Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου. Το ΠΑΜΕ, με την παναθηναϊκή σύσκεψη που γίνεται μεθαύριο Δευτέρα, στις 4.30 μ.μ., στο γήπεδο του Σπόρτινγκ, φιλοδοξεί να κάνει ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα, στην κλιμάκωση της πάλης, στην οργάνωση της εργατικής τάξης, στο συντονισμό των αγωνιστικών δυνάμεων στο επίπεδο της Αθήνας.

Σήμερα, μετά τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων είναι η ώρα οι αγωνιστικές δυνάμεις να συζητήσουν ανοιχτά για την κατάσταση στο συνδικαλιστικό κίνημα, το ρόλο και τις ευθύνες του ΠΑΜΕ και κυρίως μέσα από ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης να δώσουν προοπτική στους αγώνες. Ηδη η πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, βρίσκει μεγάλη απήχηση και στην παναθηναϊκή σύσκεψη αναμένεται να πάρουν μέρος συνδικαλιστές από ευρύτερους πολιτικούς χώρους και παρατάξεις.

Η επιμονή της κυβέρνησης και της εργοδοσίας στα αντιασφαλιστικά σχέδια, η στάση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που στήνει μαζί τους το σκηνικό του «κοινωνικού διαλόγου» κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για αγωνιστική ετοιμότητα και συγκεκριμένη πολύμορφη δράση κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού. Η προώθηση του συντονισμού των αγωνιστικών δυνάμεων και η συγκρότηση συντονιστικού στο επίπεδο της Αθήνας είναι ακόμα ένα ζήτημα που θα εξεταστεί στη σύσκεψη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ