Σάββατο 9 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
Ζητούν γιατρούς

Την άμεση πρόσληψη γιατρών για τη συμπλήρωση των κενών θέσεων, την ενοικίαση κτιρίου για την αποσυμφόρηση των ιατρείων (μέχρι την ανέγερση νέας πτέρυγας) στην τοπική μονάδα του ΙΚΑ και τη λειτουργία απαραίτητων ιατρικών μηχανημάτων, απαιτεί ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ και Επικουρικής Ασφάλισης Ν. Ιωνίας.

Στη διαμαρτυρία τους προς τη διοίκηση του ΙΚΑ οι συνταξιούχοι επισημαίνουν την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στη μονάδα του Ιδρύματος στη Ν. Ιωνία. Συνταξιούχοι, εργαζόμενοι συνωστίζονται από τα χαράματα έξω από το Ιδρυμα, για να πιάσουν σειρά, ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας περιμένουν ώρες για μια συνταγή, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι για 200 χιλιάδες ασφαλισμένους υπάρχει ένας μόνο ενδοκρινολόγος!!

Επιπλέον, σημειώνεται η ανυπαρξία χώρων για να εργαστούν οι γιατροί. Το κτιριακό συγκρότημα του ΙΚΑ φτιάχτηκε πριν από 40 χρόνια, τότε που οι ασφαλισμένοι δεν ξεπερνούσαν τις είκοσι χιλιάδες. Σήμερα φτάνουν τις διακόσιες!

Τέλος, υπογραμμίζεται η αδιαφορία των αρμοδίων και η επιδείνωση του προβλήματος με τις διάφορες ενέργειές τους, όπως το κλείσιμο του Ιατρικού Παραρτήματος ΙΚΑ Περισσού και την αποδυνάμωση από γιατρούς των ιατρείων ΙΚΑ Καλογρέζας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ