Παρασκευή 23 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Δημήτρης Καγιάσας

Αυτοαπασχολούμενος, υποψήφιος στην Καβάλα

Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του ΚΚΕ στο πλαίσιο δημιουργίας μιας πλατιάς κοινωνικής λαϊκής συμμαχίας. Στην προσπάθεια για την ανασύνταξη του κινήματος.

Η συμπόρευσή μου με τους κομμουνιστές και άλλους λαϊκούς αγωνιστές στον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας, όπου είμαι εκλεγμένος, καθώς επίσης και η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με οδήγησαν να δεχτώ την τιμητική για μένα, πρόταση του ΚΚΕ να είμαι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές.

Ως ελεύθερος επαγγελματίας, βιώνω και εγώ καθημερινά όπως και χιλιάδες συνάδελφοί μου την επίθεση στη ζωή και στα δικαιώματά μας, από τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις που υπηρετούν τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και την ΕΕ. Φορολογικό, Ασφαλιστικό, εμπορευματοποίηση Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού είναι λίγες μόνο πλευρές της ολομέτωπης επίθεσης που δεχόμαστε, που μαζί με την πτώση του τζίρου των μικρών καταστημάτων, οδηγούν χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους στην απόγνωση.

Μόνο με ένα ΚΚΕ ισχυρό μέσα και έξω από τη Βουλή, μπορούμε να έχουμε πραγματική ελπίδα για το μέλλον μας. Το ΚΚΕ με επιστημονικά επεξεργασμένο Πρόγραμμα δίνει προοπτική για την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων, των αυτοαπασχολουμένων, της λαϊκής οικογένειας.

Καλώ όλους τους συναδέλφους σε αγωνιστική συμπόρευση και συστράτευση με το ΚΚΕ, για την ανατροπή αυτού του σάπιου κοινωνικού και πολιτικού συστήματος. Στις εκλογές, στις 25 του Γενάρη, θαρρετά και με περηφάνια ρίχνουμε τα ψηφοδέλτια με το σφυροδρέπανο στην κάλπη, ισχυροποιούμε τη μόνη δύναμη πραγματικής λαϊκής αντιπολίτευσης, δυναμώνουμε το ΚΚΕ. Από τις 26 του Γενάρη, στο μετερίζι του αγώνα, βάζουμε τις βάσεις για μια άλλη κοινωνία, πραγματικής δικαιοσύνης, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ