Παρασκευή 23 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Νικήτας Μελισσάκης

Πυρονόμος ε.α., πρώην πρόεδρος ΔΣ υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Χανίων, υποψήφιος στα Χανιά

Μέσα σε συνθήκες καπιταλιστικής οικονομίας, ένας ένστολος δεν είναι παρά ένας εργαζόμενος που αγωνίζεται να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειάς του, έχοντας συχνά να αντιμετωπίσει μια σκληρή πραγματικότητα με κόστος πολλές φορές και την ίδια του τη ζωή. Με απλά λόγια, πρόκειται για έναν σκληρά εκμεταλλευόμενο εργαζόμενο.

Να μην ξεχνάμε ότι ένστολοι δεν γίνονται τα παιδιά των πλουσίων αλλά των λαϊκών οικογενειών. Είναι σάρκα από τη σάρκα της εργατικής τάξης. Είναι οι πιο αδικημένοι υπάλληλοι του δημόσιου τομέα. Δεν πληρώνονται οι υπερωρίες τους, ο ελεύθερος τους χρόνος είναι στη διάθεση της υπηρεσίας τους, εργάζονται άπειρες ώρες στα μεγάλα συμβάντα κ.λπ.

Σύμμαχος και συμπαραστάτης στους αγώνες μας ήταν πάντα το ΚΚΕ αλλά και μέσα στη Βουλή κατέθεσε δεκάδες Επερωτήσεις για όλα τα μεγάλα προβλήματα του κλάδου μας, όπως για την υγιεινή και την ασφάλεια, για την παλαιότητα των οχημάτων, για τον ελλιπή εξοπλισμό μας, για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, για την κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας στα Σώματα Ασφάλειας, για την αναβάθμιση της πυρασφάλειας στη χώρα.

Γι' αυτό είμαι υποψήφιος με το ΚΚΕ και καλώ όλους τους ένστολους να το ψηφίσουν. Με ένα ισχυρό ΚΚΕ στη Βουλή την επόμενη μέρα των εκλογών, οι ένστολοι και ο υπόλοιπος λαός θα έχουν ένα στήριγμα, για να οργανωθεί η αντίστασή μας στα χειρότερα που μας ετοιμάζουν αλλά και για να ανακτήσουμε τις απώλειες που είχαμε τα τελευταία χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ