Παρασκευή 23 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Νατάσα Παναγιωτάρα

Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας, υποψήφια στην Ηλεία

Με το ΚΚΕ για τον ίδιο λόγο που συμπορεύτηκα για πρώτη φορά και στις ευρωεκλογές: Γιατί είναι το μόνο Κόμμα που μπορεί, γιατί προέρχεται απ' το λαό και βρίσκεται πάντα δίπλα στο λαό με εντιμότητα, με ειλικρίνεια, χωρίς κωλοτούμπες, χωρίς ηχηρές μεταγραφές με απροσδιόριστες ιδεολογικές πλατφόρμες, που ποτέ δεν αιτιολογούνται σε ποιο επίπεδο έγιναν... Και γιατί θεωρώ ότι είναι πραγματικά ιστορική επιταγή για όλους μας να βρισκόμαστε στο ΚΚΕ γιατί πάρα πολύ απλά αυτό που ζούμε τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια κακοπαιγμένη επανάληψη ταινίας που τη ζήσαμε στο πετσί μας με το ΠΑΣΟΚ. Εγώ ειδικά δε θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου, μια και προέρχομαι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, να ξαναπροδοθώ στα σαράντα έξι μου, θεωρώ ότι μεγαλώνοντας κάποιος πρέπει να ωριμάζει, να προβληματίζεται και να εξελίσσεται.

Ακόμα και αυτοί που λένε θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ ή θα ψηφίσω ΝΔ, λένε αυτό το αμίμητο «ξέρω ότι δε θα αλλάξει κάτι, αλλά μήπως ρε παιδί μου να τους δοκιμάσουμε κι αυτούς»... Ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για εναλλαγή προσώπων κι όχι για εναλλαγή πολιτικών απόψεων, εναλλαγή πολιτικής. Η αλήθεια είναι όμως ότι απ' το «καταλαβαίνω πως με κοροϊδεύουν» μέχρι το «κάνω το σωστό βήμα» υπάρχει πολύ πολύ χιλιόμετρο, που λένε στο χωριό μου. Εκεί είναι ο δικός μας ο ρόλος. Γιατί εκεί το δικό μας το Κόμμα, ο δικός μας ο χώρος, το ΚΚΕ επειδή ακριβώς ποτέ δεν κορόιδεψε, αλλά και ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε να πάρει εξουσία με αυτούς τους όρους (με συνεργασίες, με ανταλλαγές και με κωλοτούμπες) είναι ο ρόλος μας να εξηγήσουμε στον κόσμο πως οι εύκολες λύσεις δεν είναι οι σωστές λύσεις. Κι έτσι κι αλλιώς, εμείς είμαστε στους δρόμους κάθε μέρα και στις 24 το μεσημέρι θα μοιράζουμε υλικό και όχι προεκλογικό και στις 26 το πρωί θα διαδηλώνουμε και θα διαμαρτυρόμαστε μαζί με το λαό, μαζί με τον αυτοαπασχολούμενο, με τον εργάτη, με το μικροαγρότη... Ο ρόλος ο δικός μας δεν είναι ένας ρόλος που στοχεύει στις εκλογές, ο ρόλος ο δικός μας είναι να διαπαιδαγωγήσουμε το λαό, να ενημερώσουμε το λαό.

Νομίζω ότι δεν έχει υπάρξει πιο τρελό φλερτ από αυτό που δεχόμαστε τον τελευταίο καιρό, για να δείξουμε ανοχή... Απλώς στους καιρούς μας που υπήρχε το φλερτ ακόμα - γιατί στις νεότερες γενιές δεν υπάρχει πια - ξέραμε πολύ καλά ότι γίνεται το φλερτ για να γίνεται, να 'χαμε να λέγαμε... Προφανώς και δε θα συνεργαζόμουν με το ΚΚΕ αν υπήρχε έστω και η παραμικρή περίπτωση να φανταστώ ότι την επόμενη μέρα θα κάναμε μια τέτοια κωλοτούμπα που θα μας επέτρεπε να συνεργαστούμε με τον όποιο ΣΥΡΙΖΑ. Τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Προφανώς και ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κυβέρνηση, προφανώς θα βγάλει και Πρόεδρο της Δημοκρατίας και χωρίς τις ευλογίες μας. Γιατί ζητάει από μας άλλοθι; Αλλοθι ζητούν οι ένοχοι.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οταν το ΝΑΤΟ, οι βάσεις και ο «ατλαντισμός» ήταν επικίνδυνα...(2018-10-20 00:00:00.0)
Να αγνοήσει ο λαός τα εκβιαστικά διλήμματα(2014-05-13 00:00:00.0)
Ξανάρχισαν τα φλερτ(2014-04-29 00:00:00.0)
Μετά την κωλοτούμπα Σταθάκη, τα ταχυδακτυλουργικά του Στάθη(2014-01-25 00:00:00.0)
Ο Στάθης Σταυρόπουλος έφτασε στον «αυριανισμό» και συνεχίζει...(2013-12-14 00:00:00.0)
Ανεξάντλητος πολιτικός καιροσκοπισμός(2011-06-07 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ