Παρασκευή 23 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Χρήστος Μαργανέλης

Δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, υποψήφιος στη Β' Αθήνας

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι έχουν συμφέρον μόνο από την ισχυροποίηση του ΚΚΕ και στην κάλπη, ώστε την επόμενη μέρα να αναδειχτεί δυνατή εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στις κυβερνήσεις του κεφαλαίου με όποιο διαχειριστή και αν εμφανιστούν.

Δύναμη ικανή να συμπαρασταθεί στα δοκιμαζόμενα λαϊκά στρώματα και να αποτελέσει εφαλτήριο για διακυβέρνηση με λαϊκή εξουσία.

Στα χρόνια της καπιταλιστικής κρίσης οι κομμουνιστές έδειξαν το δρόμο της αλληλεγγύης με συλλογικότητα και προοπτική. Μέσα από τα συνδικάτα και τις Λαϊκές Επιτροπές δόθηκε η μάχη για να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και θέρμανση, διατροφή και μόρφωση.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ γιατί θέλουμε τα παιδιά μας να μορφωθούν και να κερδίσουν τη ζωή με αξιοπρέπεια και δημιουργικότητα, όχι να εκπαιδευτούν στη ζητιανιά και τη δουλικότητα, όπως σχεδιάζουν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, που δηλώνει καθημερινά την πίστη του στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Αλήθεια, ποιος άνθρωπος που είχε κάποτε συνταχθεί με το κομμουνιστικό - προοδευτικό κίνημα, τις αριστερές ιδέες, που θεωρεί τον εαυτό του αριστερό, που σε κάποια στιγμή της ζωής του πάλεψε μέσα στους εργατικούς αγώνες, διαδήλωσε ενάντια στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα, μοιράστηκε όνειρα και ελπίδες για έναν καλύτερο κόσμο, μπορεί να αναγνωρίσει τον εαυτό του στις ευλαβικές γονυκλισίες του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε κάθε εκπρόσωπο του καπιταλισμού;

Και ποιος αγωνιστής, ανεξάρτητα από την ιστορική διαδρομή που ακολούθησε, μέσα στην πολυτάραχη Ιστορία του ελληνικού κινήματος δεν θα βρει, φυλαγμένο από το ΚΚΕ, ένα κομμάτι του εαυτού του; Στην ιδεολογία, στα σύμβολα, στην ιστορική μνήμη, στους αγώνες, στην ανυπόταχτη στάση απέναντι στον ταξικό αντίπαλο, στους εφιάλτες του αστικού κόσμου.

Να συναντηθούμε ξανά λοιπόν. Στην κάλπη της Κυριακής και στους αγώνες της επόμενης μέρας.

Με δυνατό ΚΚΕ και λαϊκή συμμαχία, για αποδέσμευση από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία.

Με ισχυρό ΚΚΕ, στη Βουλή, στα συνδικάτα, στους δρόμους!!!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δυνατό ΚΚΕ γιατί οι πραγματικοί αντίπαλοι του λαού θα είναι εδώ και στις 26 (2015-01-16 00:00:00.0)
Παραπλανά επικίνδυνα (2012-06-15 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2012-04-13 00:00:00.0)
Ρεαλισμός (2012-03-23 00:00:00.0)
Εχουν λόγο να είναι πανικόβλητοι (2010-11-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ