Παρασκευή 23 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
ΚΚ Βενεζουέλας

Η Ελλάδα υπήρξε θύμα μιας επίθεσης από το καπιταλιστικό σύστημα που στέρησε τα δικαιώματα όλου του λαού, αλλά αντιστάθηκε γενναία, κάτω από την καθοδήγηση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, ως πρωτοπορίας μιας ισχυρής και οργανωμένης εργατικής τάξης που καθημερινά δίνει μια δυνατή μάχη ενάντια στον ταξικό εχθρό της.

Το Πολιτικό Γραφείο του Κομμουνιστικού Κόμματος Βενεζουέλας στέλνει θερμό και δυναμικό μήνυμα αλληλεγγύης στην εργατική τάξη και τους εργαζόμενους της Ελλάδας και στο εργαλείο πάλης τους, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, σε στιγμές που η κρίση του καπιταλιστικού συστήματος οξύνεται και ταυτόχρονα παρουσιάζονται επαναστατικές ευκαιρίες.

Στο Κομμουνιστικό Κόμμα Βενεζουέλας πιστεύουμε στη νίκη της εργατικής τάξης της Ελλάδας στην πάλη της για την κατάργηση του καπιταλιστικού συστήματος, την οικοδόμηση της σοσιαλιστικής κοινωνίας και την εκλογική πρόοδο των επαναστατικών δυνάμεων.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να συνδυάζουμε τη δουλειά ανάμεσα στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και το ΚΚΒ απέναντι στις μελλοντικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε και θα μοιραστούμε σίγουρα στον αγώνα μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ