Κυριακή 24 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαίνεται η «μάχη» της πολιτικής εξόρμησης

Αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα για τη διάδοση της πρόσκλησης αγωνιστικής συνεργασίας και συσπείρωσης, οι ΚΟ του ΚΚΕ συνεχίζουν με αμείωτη ένταση το πλατύ τους άνοιγμα στον ελληνικό λαό, στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης του Κόμματος, η οποία κορυφώνεται με κατά τόπους μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις.

Στο Αγρίνιο

Την Πέμπτη 28/6 η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα επισκεφτεί το Αγρίνιο. Εκεί θα περιοδεύσει σε χώρους δουλιάς και θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, ενώ η επίσκεψή της θα κλείσει με ομιλία της σε συγκέντρωση, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας της πόλης και θέμα: «Η προοπτική των αγώνων και η πρόταση του ΚΚΕ».

***

Σε αρκετές πολιτικές συγκεντρώσεις ομιλητές θα είναι μέλη του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα:

Την επόμενη βδομάδα

- Την Τετάρτη 27/6, στις 8 μ.μ., ο Σπύρος Στριφτάρης θα μιλήσει σε συγκέντρωση επαγγελματοβιοτεχνών στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας.

- Την Τετάρτη 27/6 ο Ορέστης Κολοζώφ θα μιλήσει στην Κομοτηνή στις 9 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

- Την Τετάρτη, 27/6, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Πύργου, στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Δ. Αρβανιτάκης.

- Την Τετάρτη, 27/6, ο Σπύρος Χαλβατζής θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Καραβαγγέλη, στην Καστοριά, στις 8.30 μ.μ.

- Την Πέμπτη 28/6 ο Ορ. Κολοζώφ θα είναι ο ομιλητής στη συγκέντρωση που θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Φάρου.

- Την Πέμπτη 28/6 θα πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση και στη Φλώρινα, στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή.

- Την Παρασκευή, 29/6, ο Σπ. Χαλβατζής θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Κοζάνη, στην κεντρική πλατεία, στις 8.30 μ.μ.

- Την Κυριακή, 1/7, ο Θ. Κωνσταντινίδης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στα Γρεβενά, στις 8.30 μ.μ.

- Την Τρίτη 3 του Ιούλη, σε πολιτική συγκέντρωση στη Χαλκίδα, στις 8 μ.μ., στο Θέατρο Παπαδημητρίου, θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς.

- Την Τετάρτη, 4 Ιούλη, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΝΕ Αχαΐας του Κόμματος στο καλοκαιρινό Λαϊκό Δημοτικό Θέατρο (Γερμανού και Ηλεία).

- Την Πέμπτη 5 του Ιούλη, σε συγκέντρωση στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών Πέλλας, στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης.

- Την Πέμπτη, 5/7, σε συγκέντρωση στις Σέρρες, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας θα μιλήσει ο Θ. Κωνσταντινίδης.

***

Εκτός των παραπάνω συγκεντρώσεων το πρόγραμμα δράσης των ΚΟ περιλαμβάνει για το προσεχές διάστημα:

Στη Λάρισα

- Σήμερα Κυριακή 24/6 συγκέντρωση στον Τύρναβο, στην κεντρική πλατεία, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Αντ. Σκυλλάκο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

Σε Στυλίδα - Αμφισσα

- Σήμερα Κυριακή 24/6 στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Στυλίδας.

- Την Τρίτη, 26 του Ιούνη θα γίνει πολιτική συγκέντρωση και στην Αμφισσα, στις 8.30μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή τον Λουκά Γκούνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Αχαΐα

- Σήμερα Κυριακή, 24/6, στις 8.30 μ.μ. συγκέντρωση στην Κάτω Αχαγιά με ομιλητή το βουλευτή του ΚΚΕ Παναγιώτη Κοσιώνη.

Στην Αρκαδία

- Την Τρίτη, 26/6, στις 8.00 το βράδυ, συγκέντρωση στην Τρίπολη, στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλήτρια την Ελένη Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Κρήτη

- Σήμερα Κυριακή αντιπροσωπεία της ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ, με επικεφαλής το γραμματέα της, θα επισκεφτεί το Οροπέδιο Λασιθίου, στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης. Εκεί θα συζητήσει με τους κατοίκους για τα τοπικά προβλήματα και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

- Σήμερα Κυριακή και η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στα Παλιά Ρούματα, στις 9 μ.μ. Ομιλητής θα είναι ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ