Παρασκευή 27 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ»
Πάει στο Συμβούλιο, αλλά θέλει άλλη ατζέντα

Την πρόθεσή της να προσέλθει στο Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, αλλά με... μια πιο βολική ατζέντα από αυτή που θέλει η κυβέρνηση, γνωστοποίησε η «Δημοκρατική Συμπαράταξη» (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ).

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει έμπρακτα αποδείξει ότι είναι υπέρ του διαλόγου και της συνεννόησης». Επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη σύμπλευση των αστικών κομμάτων στις προτεραιότητες του κεφαλαίου στην «εξωτερική πολιτική», υπογραμμίζει ότι «οι ραγδαίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, οι τρομοκρατικές επιθέσεις και το προσφυγικό είναι κρίσιμα θέματα που αφορούν τα εθνικά μας συμφέροντα και σε αυτά επιβάλλεται να επιδιωχθεί η μέγιστη εθνική συνεννόηση».

«Αυτή και μόνο πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι η ατζέντα του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», σπεύδει να προσθέσει η «Δημοκρατική Συμπαράταξη», ενώ επιδιώκοντας να αποφύγει το κόστος από τη νέα βάρβαρη επίθεση στο Ασφαλιστικό, την οποία βέβαια και η ίδια υπερψήφισε στο πλαίσιο του τρίτου μνημονίου, αναφέρει: «Ωστόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών δεν πρέπει και δεν μπορεί να χρησιμοποιούνται ως πρόσχημα για την αναζήτηση συνενόχων σε ζητήματα άσκησης κυβερνητικής πολιτικής, όπως το Ασφαλιστικό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ