Τρίτη 5 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σοβαρός τραυματισμός εργάτη στη Ζώνη

Σοβαρό εργατικό «ατύχημα» έγινε χτες το μεσημέρι στη μικρή πλωτή δεξαμενή της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης στο Πέραμα. Συγκεκριμένα, το καλάθι ανυψωτικού μηχανήματος το οποίο μετέφερε εργαλεία, έπεσε πάνω σε 60χρονο εργατοτεχνίτη, με την ειδικότητα του μανουβραδόρου, με αποτέλεσμα να συνθλίψει το δεξί πόδι του εργάτη από το γόνατο και κάτω και να προκαλέσει κάταγμα στο δεξί ισχίο.

Ο εργατοτεχνίτης μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο και χτες το απόγευμα αναμενόταν να χειρουργηθεί. Από τις μέχρι τώρα καταγγελίες εργαζομένων, έχει προκύψει ότι το μηχάνημα, λόγω έλλειψης συντήρησης, κόλλησε και ο χειριστής δεν μπορούσε να το κουμαντάρει. Αλλωστε, είναι ενδεικτικό ότι μόλις έγινε το εργατικό «ατύχημα» οι υπεύθυνοι της εταιρείας ΚΟΡΑΛ, στην οποία ανήκε το μηχάνημα, εξαφανίστηκαν και αναζητούνται από το Λιμεναρχείο, καθώς έχει διαταχθεί η σύλληψή τους με την αυτόφωρη διαδικασία.

Στο μεταξύ, μετά από ένα μήνα νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, κατέληξε το απόγευμα της Παρασκευής ο 28χρονος που είχε τραυματιστεί στις 2 Ιούνη στο εργοστάσιο της «Αθηναϊκής Ζυθοποιίας» στην ΒΙΠΕ Πάτρας. Ο νεαρός εργάτης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών συλλογής υλικού σκραπ με εργολαβικό γερανοφόρο όχημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ