Κυριακή 19 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902»
Σήμερα Κυριακή

Στις 23.00 στην εκπομπή «Ολυμπιακή Διαδρομή», σε επανάληψη, ο δημοσιογράφος Κώστας Πασακυριάκος, που την επιμελείται και την παρουσιάζει, συζητά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις μεταφορές με τους: Γιώργο Σαρηγιάννη, καθηγητή Πολεοδομίας στο ΕΜΠ, και Παναγιώτη Πρωτοψάλτη, γενικό διευθυντή Μεταφορών και Διακίνησης της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων, ΑΘΗΝΑ 2004.

Αύριο Δευτέρα
  • Στις 18.15 στην εκπομπή «Με τη ματιά του ρεπόρτερ», σε επανάληψη, μια έρευνα για την κατάσταση της Υγείας στη Θεσσαλία, που επιμελήθηκε η δημοσιογράφος Πόπη Καπετανοπούλου και ερεύνησε και παρουσιάζει η Ελένη Τζήκα.
  • Στις 20.00 στην εκπομπή «Τα μονοπάτια του πολιτισμού», το τρίτο μέρος της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης, που παρουσίασε το εθνομουσικολογικό ίδρυμα Πέτρου Γ. Ζήση, στο Θέατρο της Ρεματιάς στις 16 και 17 του Ιούνη.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή «Προεκτάσεις», σε επανάληψη, που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κώστας Καραχάλιος, μια συζήτηση με τους: Ελένη Μωραΐτη, πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, Γεράσιμο Παπαναστασάτο, κοινωνιολόγο - εγκληματολόγο, υπεύθυνο έρευνας του ΚΕΘΕΑ, Μαρία Τζωρτζοπούλου, ψυχολόγο - ψυχοθεραπεύτρια του «18 ΑΝΩ», γ΄ αντιπρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, και Ηλία Μιχαλαρέα, πρόεδρο των νοσοκομειακών ψυχολόγων, για τα ναρκωτικά.
  • Στις 23.00 στην εκπομπή «Ματιές στον κόσμο», σε επανάληψη, που επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Αννα Μπαλλή, μια συζήτηση με τους: Ουαλίντ Ελίας, δημοσιογράφο, ανταποκριτή του σταθμού του λαού του Λιβάνου, Αντώνη Κακαρά, αρχιπλοίαρχο ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού, και Ορέστη Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, για τις τελευταίες εξελίξεις στην Παλαιστίνη και στο Ισραήλ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ