Παρασκευή 7 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
  • Αύριο Σάββατο:

-- Στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος), η ΤΕ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής καλεί σε εκδήλωση με θέμα «50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 - Εκτιμήσεις και συμπεράσματα». Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Καματερό, στο Κινηματοθέατρο «ΜΕΛΙΝΑ», η ΤΟ Δυτικών Συνοικιών Αττικής καλεί σε πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση με θέμα «Πόλεμος - μετανάστευση - προσφυγιά». Θα μιλήσει η Σπυρέττα Παναγή, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το συγκρότημα της ΤΟ Δυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟ Αττικής (Κολωνού 3), οι ΚΟ Τύπου της ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Οι αναμνήσεις ενός κουρέα» (εκδ. «Σύγχρονη Εποχή»). Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Οι Οργανώσεις Παραμυθιάς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ προβάλλουν το ιστορικό ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε», στη Γλυκή, στις 8 μ.μ., στην Αίθουσα Τουριστικού Περιπτέρου.

  • Την Κυριακή 9 Απρίλη:

-- Στις 11 π.μ., στα γραφεία της ΚΟ Αττικής (Κολωνού 3) οι ΚΟΒ Τροφίμων - Ποτών της ΤΟ Βιομηχανίας καλούν σε σύσκεψη με θέμα: «Η ολόπλευρη ισχυροποίηση του ΚΚΕ στην εργατική τάξη και τους κλάδους της βιομηχανίας, ώστε πιο αποτελεσματικά να προχωρήσουν η ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, η συγκρότηση της Κοινωνικής Συμμαχίας σε αντικαπιταλιστική, αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση, η πάλη κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου, η πάλη για την εργατική εξουσία, το σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Βιομηχανίας Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα του δημαρχείου Λαγκαδά, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ».

-- Στις 11 π.μ., στου Ζωγράφου, στην πλατεία Πέντε Ηρώων (Παπαδιαμαντοπούλου και Ξενίας - ΑΛΕΞ), οι ΚΟ Ζωγράφου Αττικής του ΚΚΕ και το τοπικό παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Πέντε Κρεμασμένους Αγωνιστές της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης. Θα προηγηθεί προσυγκέντρωση στις 10 π.μ., στο μνημείο Ηρώων Ζωγράφου.

  • Τη Δευτέρα 10 Απρίλη:

-- Στις 11 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα περιοδεύσει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Αχαρνών 2).

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ ΕΥΔΑΠ Αττικής καλεί σε σύσκεψη στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της ΕΥΔΑΠ (Ιτέας 3, στάση Μετρό Πανόρμου), με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, στέλεχος του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ