Σάββατο 3 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
Στο στόχαστρο οι λαοί
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Να βάλουμε φρένο στον πόλεμο

Την Πέμπτη, 8 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., το μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην πλατεία Αριστοτέλους

Τους νέους, τους εργαζόμενους και όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, καλεί η Επιτροπή Φορέων της πόλης στο μεγάλο Αντιπολεμικό Συλλαλητήριο, που οργανώνεται την Πέμπτη 8 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους.

Στην Επιτροπή Φορέων συμμετέχουν μέχρι τώρα το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η ΕΔΟΘ, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης, Επιμελητήρια, η ΕΔΥΕΘ, η Αντιπολεμική Επιτροπή και η Νεανική Δράση για την Ειρήνη.

«Κλείνουμε την πόρτα του φρενοκομείου, φράζουμε το δρόμο στον πόλεμο του ιμπεριαλισμού, δίνουμε την ελπίδα στην Ειρήνη και τη Δημοκρατία. Λαοί, κοινωνικά κινήματα, ο συνδικαλισμός, όταν "αμφισβητούν τις υπάρχουσες δομές" της εκμετάλλευσής τους, ανακηρύσσονται σε "τρομοκράτες". Στη στροφή, τους περιμένει ο "τρομονόμος", ο νόμος για την απαγόρευση των διαδηλώσεων. Κι αν όλα αυτά δεν περάσουν, υπάρχουν οι πιστολέρος των Μυστικών Υπηρεσιών με το ελεύθερο να δολοφονούν όποιον αντιστέκεται. Στον πόλεμο αυτό μπορούμε και πρέπει να βάλουμε φρένο ενωμένοι στους δρόμους», υπογραμμίζεται στη σχετική προκήρυξη του ΠΑΜΕ, που ήδη διανέμεται στους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ