Σάββατο 17 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Καμπάνες και σήμαντρα

Παραμονή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου διάλεξε ο υπουργός Υγείας Αλ. Παπαδόπουλος να ορκίσει τους νέους διοικητές -μάνατζερς στα νοσοκομεία των τριών Περιφερειακών Συστημάτων Υγείας της Αττικής (ΠεΣΥ) - θέλοντας ίσως να συμβολίσει την «εξέγερση της κυβέρνησης» κατά των... πιράνχας στα νοσοκομεία, όπως είχε πει ο ίδιος παλιότερα.

«Οι θέσεις αυτές δεν είναι πολιτικές, όπως των προέδρων των ΠεΣΥ» είπε χτες ο Αλ. Παπαδόπουλος, παρότι θα χρησιμοποιηθούν για την εφαρμογή της συγκεκριμένης πολιτικής της κυβέρνησης. «Μας κτυπάνε τα καμπανάκια ή μάλλον τις καμπάνες από παντού. Από την Ευρωπαϊκή Ενωση, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μας ρωτάνε τι κάνουμε για να μετρηθεί, να αξιολογηθεί και επιτέλους να διοικηθεί το σύστημα υγείας» συμπλήρωσε ο υπουργός.

Μετά από αυτές τις καμπάνες, θα ήταν αφύσικο να μην υπάρχει στο συμβόλαιο αποδοτικότητας των μάνατζερς η «ρητή πρόβλεψη για μείωση των δαπανών» και να εφαρμόσουν αυστηρά τη διαβάθμιση στη νοσηλεία σε θέσεις Α, Β και Γ.

Ολα αυτά να δείτε τι καμπάνες θα χτυπήσουν και τι σήμαντρα θα ηχήσουν για τον κοσμάκη στην ώρα της ανάγκης και της αρρώστιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ