Σάββατο 17 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ - 28 ΧΡΟΝΙΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ
Μήνυμα αντίστασης και αγώνα

Μήνυμα αντίστασης και αγώνα ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ έστειλαν χθες το βράδυ οι εργαζόμενοι, η νεολαία και ο λαός της Χαλκίδας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Αντιπολεμικής Κίνησης Φορέων, τιμώντας του νεκρούς και την ηρωική εξέγερση του Νοέμβρη του '73. Τα συνθήματα της πύλης του Πολυτεχνείου «Εξω οι ΗΠΑ», «Εξω το ΝΑΤΟ», αποδείχτηκαν όσο ποτέ επίκαιρα σήμερα, που «οι ιμπεριαλιστές τη γη ξαναμοιράζουν».

Στην αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση, χαιρετισμούς απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Χαλκίδας, εκπρόσωπος της Νεανικής Δράσης για την Ειρήνη, ενώ η κεντρική ομιλία έγινε από την εκπρόσωπο της Επιτροπής Ειρήνης Χαλκίδας. Οι συμμετέχοντες φορείς κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης και ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Στη συγκέντρωση και πορεία συμμετείχαν αντιπροσωπείες από τη ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, το ΝΣ Εύβοιας της ΚΝΕ, ο Παν. Μπακόλας μέλος της ΟΕΕ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Γ. Μητροπέτρος μέλος της ΚΕ του ΔΗΚΚΙ.

  • Η Επιτροπή Ειρήνης Βόρειας Εύβοιας διοργανώνει αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση, σήμερα, στις 6.30 μ.μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ