Σάββατο 17 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ - 28 ΧΡΟΝΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η παλλαϊκή συμμετοχή χρέος στη ζωή

Σήμερα στις 6.00 μ.μ. από το Πολυτεχνείο η πορεία στο αμερικάνικο προξενείο

«... Χρέος στη ζωή», η παλλαϊκή συμμετοχή στη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση, που ξεκινά στις 6 το απόγευμα από το χώρο του Πολυτεχνείου με κατεύθυνση το αμερικάνικο προξενείο, για να σαλπίσει την ανάγκη κλιμάκωσης του αγώνα. Απόψε, ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία της Θεσσαλονίκης, θα δηλώσουν την απόφασή τους να προχωρήσουν στο δρόμο του Νοέμβρη και να φράξουν τα σχέδια όσων θέλουν να στείλουν στο μουσείο της ιστορίας, το εξεγερτικό πνεύμα και το αντιιμπεριαλιστικό του περιεχόμενο.

Ο αγωνιζόμενος λαός και η νεολαία θα κατευθυνθεί συγκροτημένα για το χώρο του Πολυτεχνείου μέσα από προσυγκεντρώσεις που θα ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα από:

-- Την Πλατεία Χημείου, όπου έχουν δώσει το αγωνιστικό ραντεβού η ΦΕΑΠΘ μαζί με 22 φοιτητικούς συλλόγους.

-- Το Αγαλμα Βενιζέλου, όπου συγκεντρώνονται οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και οι εργαζόμενοι των βορειοδυτικών συνοικιών.

-- Το Πολυτεχνείο, όπου έχει προσυγκέντρωση η Αχτίδα Δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

«Τίποτα πιο ισχυρό από τη δύναμη του δίκιου»

Με την πίστη αυτή, και γεμάτοι από την αισιοδοξία πως τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από την ενωμένη φωνή λαού και νεολαίας, οι νεολαίοι της Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ τίμησαν χτες μέσα από μια μουσική εκδήλωση την 28η επέτειο της ηρωικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Μέσα στο φουαγιέ της Πολυτεχνικής Σχολής, τραγούδησαν τα ιδανικά και τα οράματά τους, τις προσδοκίες και τα όνειρα, μίλησαν για την προοπτική της πάλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ