Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
Στο στόχαστρο οι λαοί
Νέος γύρος αντιπολεμικών εκδηλώσεων

Αντιπολεμικές εκδηλώσεις και συσκέψεις διοργανώνουν επιτροπές ειρήνης, αντιπολεμικές επιτροπές και μαζικοί φορείς, σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Αμπελοκήπων οργανώνει αντιπολεμική σύσκεψη σήμερα, Τετάρτη 5 του Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο 7ο Διαμέρισμα (Πανόρμου 59), με σκοπό το συντονισμό της δράσης των μαζικών φορέων της περιοχής.

- H Δημοτική Κίνηση «Πειραιάς-Αναγέννηση» διοργανώνει, μαζί με άλλους φορείς, στα πλαίσια της αντιπολεμικής επιτροπής του Κεντρικού Πειραιά, συγκέντρωση-συζήτηση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, την Κυριακή 9 του Δεκέμβρη και ώρα 6.30 μ.μ. Θα μιλήσουν η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος. Οι διοργανωτές καλούν τις προσωπικότητες, τους φορείς και τους πολίτες του Πειραιά να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να πουν τις απόψεις τους, προκειμένου να συμβάλουν καλύτερα στο κίνημα εναντίον του πολέμου. Στο κίνημα, που θα σταματήσει τους εγκληματίες και τα μακρόχρονα ζοφερά, για τους λαούς και τον πολιτισμό, σχέδιά τους.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Γούβας διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή, 9/12, στις 11.30 το πρωί, στην πλατεία Πλυτά για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ