Παρασκευή 14 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το υποδέχονται με εκδηλώσεις

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της ΚΝΕ προς τιμή του 8ου Συνεδρίου της Οργάνωσης. Συγκεκριμένα:

Σήμερα Παρασκευή

- Το ΝΣ Μαγνησίας της ΚΝΕ στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στις 7 μ.μ., με θέμα «Σοσιαλισμός, αναγκαιότητα, επικαιρότητα σήμερα». Θα μιλήσει η Ελένη Κουτούπα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΤΟ Βορειοδυτικών συνοικιών Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνει βραδινό γλέντι στο «στέκι του Νίκου», στον Περισσό (Υγείας 8, στον Αγιο Ευστάθιο).

Σάββατο 15/12

- Η ΤΟ Δυτικών Συνοικιών Πειραιά διοργανώνει εκδήλωση για τα 83 χρόνια του ΚΚΕ, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κερατσινίου. Θα προβληθεί η ταινία του Π. Βούλγαρη «Τα πέτρινα χρόνια», ενώ θα παρευρεθούν οι αγωνιστές Μπάμπης Γκολέμας και Ελένη Βούλγαρη, για τη ζωή των οποίων γυρίστηκε η ταινία.

- Το ΝΣ Τρικάλων της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα «Σοσιαλισμός, αναγκαιότητα, επικαιρότητα σήμερα». Θα μιλήσει η Λίτσα Ούντρια, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

- Επίσης, το Σαββατοκύριακο, το ΝΣ Λάρισας της ΚΝΕ διοργανώνει διήμερες εκδηλώσεις στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, το πρόγραμμα των οποίων περιλαμβάνει προβολές ταινιών, πολιτικές συζητήσεις, αφιερώματα και εκθέσεις βιβλίου και φωτογραφίας.

Κυριακή 16/12

- Το ΣΠ Πειραιά διοργανώνει εκδρομή στα Καλάβρυτα, με περιήγηση στα ιστορικά σημεία τους (αναχώρηση στις 7 π.μ. από το Δημοτικό Θέατρο, συμμετοχή 2.500 δρχ.).

- Το ΝΣ Φθιώτιδας της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Οργάνωσης στη Λαμία, με θέμα: «Η δράση της ΚΝΕ στο νεολαιίστικο κίνημα και η ιστορική της προσφορά». Θα μιλήσει ο Τάσος Χρονάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

- Το ΝΣ Ζακύνθου της ΚΝΕ, στις 6 το απόγευμα, στα γραφεία της Οργάνωσης, καλεί τους νέους και τις νέες να συζητήσουν για τα δικαιώματα και τους αγώνες της νέας γενιάς και το σοσιαλισμό.

Δευτέρα 17/12

- Το ΝΣ Εύβοιας της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας, πραγματοποιεί εκδήλωση για την επικαιρότητα του Σοσιαλισμού σήμερα. Θα μιλήσει ο Λουκάς Γκούνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ