Τετάρτη 1 Απρίλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στο υπουργείο Παιδείας

Συνεχίζεται η συγκέντρωση υπογραφών μέσω διαδικτύου

RIZOSPASTIS

Με εντεινόμενους ρυθμούς προχωρά στο διαδίκτυο η πρωτοβουλία για συγκέντρωση υπογραφών από εκπαιδευτικούς σε κείμενο διαμαρτυρίας το οποίο αναδεικνύει τα τεράστια προβλήματα που προκύπτουν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και απαιτεί μια σειρά από άμεσα μέτρα για την επίλυσή τους. Ολιγομελής αντιπροσωπεία των εκπαιδευτικών σωματείων που στηρίζουν την πρωτοβουλία θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη στις 11 π.μ. παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας, για να καταθέσει το κείμενο διαμαρτυρίας και τις χιλιάδες υπογραφές που συγκεντρώνει.

Να σημειωθεί ότι μέχρι χτες το απόγευμα είχαν ήδη συγκεντρωθεί σχεδόν 3.600 υπογραφές. Η συλλογή τους συνεχίζεται στη διεύθυνση https://sites.google.com/view/ypografes-elearning/

Την πρωτοβουλία στηρίζουν και συνυπογράφουν οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ: Ανατ. Αττικής «Ο Σωκράτης», Περάματος - Κερατσινίου «Ν. Πλουμπίδης», Βύρωνα - Καισαριανής - Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη», Ηλιούπολης «Μιχάλης Παπαμαύρος», Ν. Ιωνίας - Ηρακλείου - Μεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης «Γ. Σεφέρης», Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης», Λευκάδας, Ικαρίας, καθώς και οι ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης και Λήμνου - Αγ. Ευστρατίου. Κάλεσμα στήριξης απευθύνει επίσης η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών.

«Δίνουμε τη μάχη με όλα τα μέσα για τη μόρφωση των παιδιών μας και ταυτόχρονα απαιτούμε από το υπουργείο να ικανοποιήσει εδώ και τώρα τις διεκδικήσεις μας», σημειώνουν τα σωματεία και απαιτούν να εξασφαλιστούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέσα σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, ώστε να συμμετάσχουν ισότιμα στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, να λυθούν τα τεχνικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον κόσμο, να αξιοποιηθούν εναλλακτικά μέσα κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ