Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες του ΚΚΕ σε χώρους δουλειάς

Στην Αττική:

-- Σήμερα Τετάρτη στις 12 μ., ο Γιάννης Αναγνώστου, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο κατασκευής του «Lidl» (Πειραιώς & Χαμοστέρνας) και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

-- Αύριο Πέμπτη στις 7 π.μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

Στη Δυτική Μακεδονία:

-- Σήμερα Τετάρτη στις 11 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ στο οποίο θα συμμετέχουν ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, και ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας. Επίσης θα περιοδεύσουν στις υπηρεσίες της Περιφέρειας και θα συναντηθούν με εκπαιδευτικούς, όπου θα συζητήσουν για ζητήματα της Εκπαίδευσης και τα προβλήματα που προκαλούνται λόγω της πανδημίας.

-- Την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη, η ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου οργανώνει περιοδεία στις 9 π.μ., στο εργοτάξιο του ΑΗΣ «Πτολεμαΐδα V», με επικεφαλής τον Θανάση Χαστά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ