Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Δίχως τα αυτονόητα και το Νοσοκομείο Αγρινίου

Θετικά κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν και στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου, λόγω των τραγικών ελλείψεων και της υποστελέχωσης. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, στο Αγρίνιο μετά από rapid test που έγιναν την Κυριακή προέκυψαν θετικά τα δείγματα 11 συνοδών ασθενών και μίας παθολόγου, η οποία αρχικά είχε υποβληθεί σε rapid test που ήταν αρνητικό! Τρεις από τους ασθενείς, με σοβαρές συννοσηρότητες, μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ολα αυτά ενώ η Αιτωλοακαρνανία αποτελεί μία από τις περιοχές που ανησυχούν τους επιστήμονες, λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου.

«Πάρτε μέτρα τώρα! Η ζωή υγειονομικών και ασθενών βρίσκεται σε κίνδυνο», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΚΟΒ Νοσοκομείου Αγρινίου του ΚΚΕ.

Το Νοσοκομείο Αγρινίου, προσθέτει η ανακοίνωση, ορίστηκε ως νοσοκομείο αναφοράς χωρίς την ύπαρξη ούτε καν μοριακού αναλυτή, με εξαντλημένες τις κλίνες, ενώ γιατροί και νοσηλευτές, δίνουν μάχες, αντιμέτωποι με τις συνέπειες της έξαρσης του κορονοϊού πάνω στους ίδιους, με απανωτά κρούσματα και αυξανόμενη διασπορά. «Οι υγειονομικοί, όλοι οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο απαιτούν επαναλαμβανόμενα τεστ και την πλήρη ενημέρωσή τους για τη διασπορά που εκδηλώνεται (...) ενώ είναι άγνωστες μέχρι στιγμής οι συνέπειες και προεκτάσεις και σε άλλες κλινικές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ