Σάββατο 26 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «ΦΩΚΑΣ»
Τρομοκρατεί η εργοδοσία

Επιχείρηση παρεμπόδισης των εργαζομένων για το συλλαλητήριο στις 31 του Γενάρη

Την προσπάθεια των εργοδοτών του πολυκαταστήματος «Φωκάς» να μην επιτρέψουν σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας να μιλήσουν στους εργαζόμενους, για το συλλαλητήριο στις 31 του Γενάρη, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στη γραπτή του καταγγελία η εργοδοσία, απαγόρευσε στους εργαζόμενους να κάνουν το διάλειμμά τους στην καφετερία του καταστήματος, την οποία και έκλεισαν χτες, καθώς εκεί θα μιλούσαν εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ! Σε συνάντηση που είχαν οι συνδικαλιστές με τον υπεύθυνο της επιχείρησης κ. Κυριακίδη, ο δεύτερος δήλωσε ότι η καφετερία έκλεισε για τεχνικούς λόγους. Παρ' όλα αυτά, οι συνδικαλιστές μίλησαν με τους εργαζόμενους και καταδίκασαν αυτή την ενέργεια της εταιρίας.

«Είναι φανερό - υπογραμμίζεται - ότι κέρδη χωρίς τρομοκρατία, απολύσεις, φίμωση των σωματείων, ισοπέδωση εργατικών δικαιωμάτων αλλά και παρακολούθηση των δραστηριοτήτων των εργαζομένων δεν υπάρχουν. Η τρομοκρατική ενέργεια του "Φωκά" δε θα μείνει αναπάντητη. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να ενισχύσουν αποφασιστικά το σωματείο τους και να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ στις 31 του Γενάρη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ