Τετάρτη 6 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Εκδηλώσεις για τα 80χρονα του ΕΑΜ

Σήμερα η εκδήλωση της ΤΟ Πειραιά του ΚΚΕ

Η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ και το Παράρτημα Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν σήμερα Τετάρτη 6 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση στο Κηποθέατρο Νίκαιας, με θέμα «80 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ - 77 χρόνια από το Μπλόκο της Κοκκινιάς». Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά. Θα ακολουθήσει αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, σε επιμέλεια Γιάννη Παπαζαχαριάκη. Θα τραγουδήσουν ο Δημήτρης Κανέλλος και η Πολυξένη Καράκογλου.

Παράλληλα, την Κυριακή 10 Οκτώβρη:

-- Στις 10.30 π.μ. οι ΚΟ Περιστερίου του ΚΚΕ και το Παράρτημα Περιστερίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν σε εκδήλωση για το Μπλόκο του Λόφου, στον Λόφο στο Περιστέρι. Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. η ΚΟ «Teleperformance» της ΤΟ Τηλεπικοινωνιών της ΚΟ Αττικής καλεί σε ιστορικό περίπατο, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο κέντρο της Αθήνας, με θέμα: «Από την αδούλωτη Αθήνα της κατοχής και της αντίστασης στους αγώνες του σήμερα και του αύριο». Ο ιστορικός περίπατος αφορά Ελληνες και ξένους εργαζόμενους που εργάζονται στην εταιρεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ