Τετάρτη 6 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Χαλκηδόνας καλούν σε συζήτηση, στην πλατεία Πατριάρχου στη Ν. Φιλαδέλφεια, με θέμα: «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής». Θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

Μεθαύριο, Παρασκευή, στις 7 μ.μ., η ΚΟ Μεταμόρφωσης καλεί σε συζήτηση, στο Σκεπαστό Αττικής Οδού (θεατράκι) στη Μεταμόρφωση, με θέμα: «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής». Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής και μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 10 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ., οι ΚΟ Ζωγράφου καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση στο Πάρκο Γουδή (προαύλιο Παλαιού Δημοτικού Ωδείου), με θέμα: «Τελικά τι φταίει για την έλλειψη ελεύθερων χώρων;». Θα μιλήσουν η Αφροδίτη Αυγερινού, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ και περιφερειακή σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Ανδρέας Καραβίδας, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ζωγράφου.

Ακόμη, αύριο Πέμπτη, στις 11 π.μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί την εταιρεία GAP, στον Αγιο Δημήτριο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ