Τετάρτη 6 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέο αντικομμουνιστικό χρυσαυγίτικο ντελίριο από τον Μπογδάνο

Σε ένα ακόμα αντικομμουνιστικό παραλήρημα επιδόθηκε χτες μιλώντας στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος. Αντιγράφοντας τα χρυσαυγίτικα «επιχειρήματα», έκανε λόγο περί «διαχρονικής αντεθνικής δράσης του ΚΚΕ», που θέλει τη χώρα «απροστάτευτη» και άλλες τέτοιες αθλιότητες με ιστορικές δήθεν αναφορές.

Απαντώντας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, απευθύνθηκε προς την κυβέρνηση λέγοντας «μαζέψτε τον!», προσθέτοντας ότι «εκτός από τι Μπογδάνος τι ρουφιάνος, υπάρχουν κι άλλα χειρότερα, τι Μπογδάνος τι Χρυσή Αυγή».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «φαίνεται ο κ. Μπογδάνος έχει στεναχωρηθεί που έπιασαν τους ομοίους του, τους φασίστες, που κάνανε επιθέσεις με μαχαίρια, στειλιάρια, σε έναν κόσμο που μοίραζε προκηρύξεις και βρήκε τον χώρο να ρίξει δηλητήριο αντικομμουνιστικό». Ενώ τόνισε πως «ο αντικομμουνισμός που έχει αναπτυχθεί αυτές τις μέρες και η θεωρία των δύο άκρων στοχεύει, κι εσείς αυτό κάνετε, να αθωώνει τα φασιστικά τομάρια που χτυπούν πέντε μια μαθήτρια!».

Τον λόγο πήρε και ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Δένδιας, ο οποίος απευθυνόμενος στον Κ. Μπογδάνο, σημείωσε μεταξύ άλλων πως «οποιαδήποτε προβολή στη σύγχρονη εποχή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για την αποκόμιση μικροκομματικού οφέλους είναι απαράδεκτη και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι πάντα απαράδεκτη, διαχρονικά απαράδεκτη...» κ.ά.

Στο μεταξύ, αργά χτες το βράδυ ανακοινώθηκε η διαγραφή του Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, σύμφωνα με το Μαξίμου μετά από απόφαση του πρωθυπουργού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ